要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
樣麻麻一律當實力派啦
垃圾一堆
Gem咁高質咪又係因為唔係音樂質素嘅問題屌走!
消滅魔鏡
由好耐以前開始已經唔止用耳㗎啦 人哋跳舞又charm 你哋嘈唔嚟㗎啦
mirror個演唱會好有視覺衝擊 真係抵鏡紅到上billboard
Charm就唔覺,慘就好明顯!
手足們 即刻做嘢!!!
因為聽開香港歌既 可能呢十年都唔需要買歌
MIRRIR雖然劣 但都叫填補左近年樂壇空白
大把正常人鍾意gigi chantel啦
唔似班鏡粉咁戇鳩跑嚟跑去追星, 同以前追韓星啲人一樣冇撚腦
邊有咁得閒
鍾意就世一,唔鍾意就刷數,公就我贏字就你輸,班鏡狗知唔知自己最乞人憎就係依樣野!
仆街好撚地獄~
希望唔好吊咗張gif出嚟
ptsd
其實gigi fans 一定多過條垃圾姜濤
我講緊我哋星夢邊有咁得閒
認同樂壇頒獎典禮比佢哋壟斷晒
但講真投票既 就要尊重結果
佢哋唱歌係唔夠班 但真係勝在人氣高多fans
呢啲排行榜唔代表啲咩 只係代表佢哋多人捧姐
你唔鍾意係你嘅事 你真係吹佢哋唔漲
當年成個mirror除左姜濤冇人識
係適逢193公開串鳩tvb,d網民聽完好high
然後為左打倒tvb霸權同渲洩對tvb政見嘅不滿,一窩蜂盲撐viu嘅所有野
最後先捧紅左mirror
亦有部份嘅人係想好似先讓部份人富起來嘅概念咁
想mirror紅左先,帶旺個場,再搞起成個娛樂圈

所以mirror紅只係成個網民運動嘅效果
Mirror本身冇主動作出過咩額外嘅貢獻令個市場有起色
唔應該冇啦啦歸功予佢地
要歸功就應該歸功一班盲撐本地娛樂圈嘅朋友
尊重立法會選舉結果啦
中國十四億人多過你香港七百幾萬,你唔鍾意都吹佢唔脹,原來誰大誰惡誰正確係真嘅!
鏡粉
鏡狗
係呀 睇唔順眼你咪自己拉隊課金撐你最喜愛歌手囉
吹咩
唔通番到Mirror未紅嗰陣先好?
嗰期有乜歌手?
刷都唔夠佢地多,慳返啖氣好過,成日見fc好緊張咁刷view都唔知為咩,明明係on9風氣偏偏就大眾認同唔跟唔得!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞