要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
港女蠢到真係信魔鏡紅到全南亞有人氣

港女同時都信去柬埔寨發達 仲做埋蛇頭害人不淺

港女係必須死 佢地追嘅嘢都必須消滅
驗下你個腦再諗下我想表達d咩先啦柒頭
Mirror停止活動可謂天理如此,因果報應
https://lih.kg/3110784
咪撚出埋垃圾post啦
你解決完mirror咁又點
其實解決左都冇咩用
本來其他人只係咁岩俾鏡帶起
鏡沒落D人都唔會轉支持其他人
香港樂壇都係算數吧啦
itunes你咪真金白銀比錢支持其他歌手囉
班鏡膠肯課金吹得佢地脹咩
啱,唔係話要支持本土歌手就乜鳩歌手唔睇質素都支持
鋪天蓋地宣傳總有蠢豬羊群心理覺得班垃圾真係好紅去鍾意啦,然後咪有真fans囉,又無樣,又唔唱得,唔跳得,除左一開始係PR落力做野,真係諗唔到有咩理由紅
仲要係呢個互聯網世代,一個mv都可以俾世界知啦,真係咁正起碼支那,台灣都鬨動啦
得香港市場就知根本吹出黎
我有send pm俾用mirror嘅廣告商,話我見到佢地就ptsd,希望快D撤下廣告
要從資金來源著手,可惜太少人一齊做,個個都係鏡粉
其實李澤楷買起哂無難道
我明啊 宜家咪係咁 但有咩問題
做明星不嬲都係睇際遇同運氣
如果你覺得有料嘅人好可惜
你咪課金多啲支持等佢留係到囉
而家沈得仲勁
唔係話撐佢其他隊友,但佢唱歌同跳舞都唔係好突出,一直都唔明點解佢係上弦一
其實係,不過都要賣下温情本土,賣下慘吸納傻仔
又爭組合獎, 又爭個人獎
仲要每年推一個做新手

出道4年都新人
連登開po 反鏡大多數係獨醒撚or 純引戰佢地跟本唔想Mirror死
可能人哋幾蚊買首歌都比唔起
好可憐
有咩用夠中,後台夠李澤楷勁?搞到人癱都唔駛負責,又當輿論無到
lm
唔係講緊連登無人睇
而係講緊真係出錢出力去推班感冒童嘅好大部分都唔係上開連登
有正常社交圈子就知個世界好大
連登唔係小眾而只係世界嘅一部份
放心我會
但我唔明你做乜柒 我講緊佢地自己有料把握到機遇
無啦啦走過黎同我講有料都未必紅
你上面都無講
宜家又話有料又把握到機遇
收皮啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞