要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
因為鏡而聽番,應該智力有問題
睇到自己咁撚高
咁做好自己先 加油
你上面咪一樣貼你個垃圾post出黎
不過我唔似你個撚頭咁樣唔知頭唔知路出黎搭訕
點知自己柒撚左仲話人兜個隻囉
關於連登對Mirror甚至係成個香港娛樂圈既影響力,我就唔係咁睇
呢度真係好撚多PR鏡狗粉定時定候出黎洗地吹奏,但同時又要話連登係小眾冇影響力
但其實好多明星,公海人都會睇連登
傳媒又上黎攞料出新聞
而連登本身就一早畀政府點左名係反政府平台,最近仲拉左幾個連登仔公務員

之前有人呼籲鏡粉戒連登
戒極都戒唔到,就知呢度對佢地幾重要
洗腦帶風向真係一流架
只要啲人有品味,佢地就會收皮
呀jer ok

以前都有偶像派但唔會好似而家d傻閪咁死刷爛刷
死都要刷到第一根本係丟架
而家係有人拎槍指住迫你聽?

叫得fansclub話明fans
做嘅野要同粒星公司com有幾咁出奇
拎張相都要問公司拎版權啦嘛
跳咗哂中間啲理據support得出黎嘅pccw鋪天蓋地宣傳

ok當真係pccw俾錢宣傳啦
都係果句宣傳有咩問題?
同埋宣傳就一定紅咩
冇人鍾意就自然收皮啦
姜B有講香港加油架,心照啦
個頭紅晒
咁如果啲fans都係bot/南亞acc
咁介懷做乜
出到街咪自然見真章 發現現實冇人聽架啦
威威豬夠多PR咁 又咪係自然消失
你喜啦傻撚,你咁撚勁專業連登師

覆人個post然後話我唔係講緊呢個post 仲要話搭嗲,你唔鍾意人搭嗲就唔好上forum 啦,番ig private ac 自言自語啦柒下柒下咁
覺得蒙住嘴同鯨落幾正開始留意下鏡(有睇造星1但無跟鏡,之前亦0留意本地只係識到未來見)
跟住叱咤果時話姜濤有個勁敵叫林家謙好正果時又聽下
跟住就聽埋mc, jay fung, c all star,陳蕾呢班

不過覺得鏡紅咗之後啲歌偶有佳作但整體差咗
尤其姜濤
原來鬥俾得多錢係大曬
你班撚頭要你俾錢買首歌都牙痛咁聲 今時今日仲有廣東話歌聽執到啦 靠你支持屎都冇得食
你又知我無支持?
死水係正常架啦 世界各地娛樂事業發達 互聯網發達
但我唔見就算以前香港光輝年代都有好有似你班鏡狗咁周圍吠自己係樂壇救世主
班傳媒搭仲要幫手搭高台 講到衝出國際 香港BTS咁撚樣
台灣都無人識喎 腥港bts
不過我真係錯在不自量力同你搭

你個傻閪唔知幾時又會無啦啦講完話自己唔係覆緊呢樣,之後拋第個post出黎威威點夠你玩呀人肉連登wiki
我笑緊你唔知頭唔知唔出黎搭訕阿
衝出黎柒咪你呢d囉 柒頭
多得你班死傻閪搞到連登好似香討咁
咁你明唔明紅都未必有料
咁你仲唔縮入你老母個閪窿到? 仲出黎攞尾彩??
柒撚左仲話人兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞