要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
7最好聽
我屌你老母
答我有咩因果關係啦
呢班人係2020年都有hit 歌呀
使撚靠班柒鏡呀
viutv賤種: 種票係人地叻人地識利用個bug 唔好怨唔好屌
https://lih.kg/2979617

你d同志講架喎柒頭 你係咪戇鳩?
我有講係樓豬張圖咩傻閪出黎柒
講啦仆街
國務院打手
條友p牌仔黎 可能啱啱升中學
咁呢個一定嘅
佢地係生係死不嬲都同連登無乜關係
乜嘢呀。。。你宜家係話緊咁唔中意mirror翻去聽容祖兒喎。。。咁係咪即係話緊除mirror之外嘅都唔係新手?張敬軒話支持新手就係講緊支持mirror?你知唔知自己講乜架師兄。。
數據證明mirror當道、廣東歌樂壇已死
https://lih.kg/2803928

年經
姜成堆人擺明係屋企人比幾十億捧
有乜計
都唔駛一唔一開始啦
冇個電視台backup可以拍咁多電視劇綜藝,都唔會有依家咁紅啦
係呢到講有乜用 去佢哋主場講
年鳩年都有好歌 年鳩年都有垃圾歌架啦
咪撚講到你班鏡狗未出現 香港樂壇垃圾啦柒頭
家下咪一樣垃圾 只係乜撚抄kpop 班刷數據 搭高台捧偶像個隻原來係廣告從業員
衝出香港 香港BTS 全撚部得個吹字
講有料 單春 巨槳去金曲獎表演 先叫香港之光啦
數據撚偶像打飛機就有你班柒頭份
你係呢個post成條傻閪引第二個post既野仲要suppose人地知你講咩,柒左係度兜你不如係度講埋緬甸豬仔啦傻撚
Mirror之前好好? 又唔覺wor
咁樓主有咩建議先得嫁 下下淨係帶頭又唔諗計仔
笑撚死人
好心你個傻閪就咪出黎搭嗲啦
兜? 好心你柒撚左就縮返入你老母個閪到唔好出黎獻世啦
我寧願樂壇無起色
都唔想見到mirror 係到

呢家樂壇有起色只係畸形發展,並唔長遠
同班邪教教徒講有咩用
佢地最撚閪既係,你追星咪追囉,係度扭曲事實
以為自己好撚醒,心靈寄託又唔認
自己呃自己,然後日撚日出黎洗人腦
講到香港冇左班撚樣唔得咁
軟性維穩工具變左英雄
戇鳩
收皮啦戀童狗冇人想知你講黃藍啊
傻撚當正個個樂似你咁專業連登師,乜post都知可以引經據典咁撚勁
你自己出都俾mirror霸住曬
人生只淨係得返屌柒佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞