要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
On9仔 自己理解下啦
乜撚嘢小學雞reply?
唔鍾意,咪唔會聽囉,又冇人逼你~
邊一句令到你以為我有聽開垃圾?
對唔住,我錯
問題係,周街播喎
上年頒獎禮全撚部都係佢地喎
成條街都係12個垃圾嘅廣告喎
軒仔陳柏宇MC RubberBand 欣宜Gin Lee AGA 小明Kay
佢地出歌冇人理,撐住香港樂壇嗰陣你聽緊願榮光?
到市面平靜返少少
偽黃viu跟風整個垃圾選秀節目,砌咗隊垃圾Mirror出嚟
香港人壓力太大,冇地方投射,夾硬推撚咗呢隊垃圾上天
成件事根本就係錯
日撚日就話,同佢地一齊出道一齊努力一齊進步
好撚進步呀而家,揚威國際
演唱會出事,死撚咗人呀
一句交代都冇,淨係識講錢,冇人需要負責任
邊撚個聽mirror就係推香港樂壇去死
出左道幾年,我鏡仲未拆晒出黎拎新人獎
你地班肥中女撚會聽香港音樂咩,睇仔捽碟教人聽音樂
後社會運動氛圍先係主要原因
形象最似乖乖仔,深得香港中女尸奶歡迎
唱英文歌算,中文歌留返其他人唱
最重要係把聲難聽,即係聲底差
姜係把聲難聽,即係聲底差

黎 twins 聲底okay
請問俾正評嘅各位mirror 紅之前課咗幾多金支持香港樂壇
姜係把聲難聽,即係聲底差

Akb 有依個問題咩

台灣都紅唔到真係愧對香港第一天團,香港BTS,樂壇救世主呢啲朵
根本四周圍都知香港班垃圾鏡咩水平先冇興趣唔追

冇個人特色學人走韓風都算
跳齊少少舞先,唔好出到黎直接畀人笑大陸山寨K-pop團,好過搵傳媒吹咩同BTS睇齊,衝出香港
人地外國人要睇華人偶像都睇大陸台灣果班先啦
你隊香港韓風偶像團除左識講廣東話同賣廣告,有咩係叻過人,我真係數唔出
發乜鬼嘢脾氣

「軒仔陳柏宇MC RubberBand 欣宜Gin Lee AGA 小明Kay 佢地出歌冇人理」

佢地出歌要mirror批准㗎?你想聽唔可以直接揀佢地嚟聽?一定要靠個榜?你唔識打字search佢地個名? 聽mirror就係推樂壇去死呢啲咁霸道嘅conclusion真係經典
白痴
Bts 音樂幾高質
以為有樣就無料咩on9
事實MIRROR真係愈做愈有
得班LIHKG仔圍爐係到屌
連登式共產
本質上無分別
Twins 唱青春歌一樣,唱功唔係最重要,感覺先係

而且twins 把聲幾好聲,即係聲底唔錯,姜把聲勁難聽,講野都難聽唔止唱歌
呢樣我認同
FB,YT不知幾多Mirror無腦信徒打一段故仔同英文吹奏Mirror
李澤楷+國務院舖天蓋地係各大社交平台+媒體吹奏恐怖好多,有反對聲音就即刻俾人屌到收皮
可能有俾既 不過有冇退錢就唔知啦 聽講過既有人買完就退錢為左推上榜
係啊,所以香港有你呢啲能樣真係唔配有民主。
有樣野叫莫札特效應,即係音樂影響身體,特別係胎兒

姜濤把聲咁難聽,唔知會聽到啲人點呢
點愈做愈有法?
當年香港最top既明星都有海外市場,尤其係大陸台灣
我假設佢地繼續扮黃唔上大陸,台灣都未見得佢地紅到喎
咁又真唔代表咁無問題喎
講得啱

12個之中,大部份都係屬於樣衰級,把聲好難聽,整體係不能喺街邊賣唱,但有一班低品味,低質,有錢冇碇使,寂寞難耐嘅中女,竟然捧紅咗 Mirror,相信呢班鏡粉十幾後年回想瘋狂追星日子,會覺得好尷尬,因為咁低質都會鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞