要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
邊個國家既人咁會得閒睇香港iTunes 頭十
班後生又盲又聾。。。。妖鏡岩哂佢地啦!!哈哈。。
有冇諗過唔係隊嘢嘅問題,而係間公司同佢公司為佢吸納嘅fans嘅問題?
如果唔係mirror, 林家謙 jay fung 陳蕾會多啲人留意,而唔係一味比班中女洗mirror訊息廣告洗到冚埋其他人。 用下你個腦啦
一早話大陸發展得仲好過香港
起碼歌手係真係識唱歌
收鳩皮啦
其他人有料咪彈起囉 關你柒鏡閪事啊
香港撈唔掂?
2019 香港開成19場演唱會喎
我反鳩鷹皇都唔會話佢撈唔掂啦
連登仔跟本係獨裁支持者
19年只係一班loser想洗牌不過輸左
呢個冇撚錯,好似十年前支超恒大咁
傻仔 係因為班中女濫用社會資源去盲目捧佢地搞到其他得唔到應有關注
gareth t冇乜問題,又有料,佢又唔係做影星,樣衰唔緊要啦,用作品說話
咁似解決泛民 香港人就可以有自由口敏
其實佢受歡迎係因為pccw舖天蓋地宣傳啫,以本傷人呢間野又唔係真係為音樂,完全為速食賺錢,令到個市場更加腐敗
自由市場,百貨應百客。人地鐘意都無咩問題,話晒都係香港歌手/廣東歌。有人注意/support係最基本的起點,樂壇先會好。

我都好唔鐘意佢把聲,啲尾音,難聽到閪。
但歌黎講,我覺得masterclass/鏡中鏡/孤獨病係好好聽
on9
咁你咪俾錢支持自己中意果個歌手囉
人地身體力行真金白銀咁支持自己中意既藝人
有咩問題?
你呢?
起連登開個post你中意既藝人就有錢袋?
你班賤種viutv狗最值得民主啦
種票 刷票就屌人話唔識用個漏洞
有冇諗過無咗Mirror班友只會轉去睇韓團...
起碼佢哋攞到部份韓團市場,等啲幕後有飯開

比起消失,佢哋ft.多啲本地歌手等多啲人聽仲好啦
咁講,做音樂,你估真係想你欣賞佢咩, 佢想有人欣賞得閒出旺角唱就ok.

人地要賺錢ah 屌你老母,
mirrow d fans 就比錢出黎既,
你班撚屌話咩佢搞壞曬, 你咁撐咩唱歌好聽好正既, 咪課金囉, 但問題係,
唱歌好正果個你估佢唔想賺ah,
有實力自然上到位
會唔會因為mirror 而搞到mc無人聽?
根本就係其他人唔夠好 唔好賴mirror 啦
無mirror之前咪一樣無咩人聽廣東歌
傻閪
社會資源得班中女可以用?
你中意邊個artist都可以去買佢既歌,幫佢落廣告慶生,新歌幫佢做勢等等等
大把野可以做
用你既方法支持佢,各身邊既人宣揚佢既好
而唔係只係消極咁屌
傻閪自己唔撚識搵歌聽?
有咩社會資源比班中女濫用咗?
給缺席的人唱首歌呢?
近件高質作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞