要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
大電視特技
呢首好多人真係聽幾次
有咩問題

定覺得聽幾次呢個行為等於鏡粉唔開聲咁日刷夜刷?

更何況講緊劇集呢d 野,正常人都係睇一次
好似一個循環咁
00年代頭偶像興起(Twins Shine Cookies陳冠希余文樂),00中後 之後實力派抬頭(張敬軒方大同王菀之側田衞蘭),依家又到偶像派
白痴
00興 Eason jay 呀76
一張半張就係

果陣時周街都係抽卡機,多過而家D夾公仔機
抽卡係講緊一個明星最至幾十張,仲有D閃卡勁難中,隨時抽哂成部機都無

追星理智不如咪追
碟都唔追果D只係一般聽眾
負皮都係不願面對事實既76
我諗你真係未見識過以前D人點追星。。。。。

我呢D老餅睇而家D後生,除左玩到包架電車全日、渡海小輪全日果D之外,其他根本小毛見大毛
有樣野叫莫札特效應,即係音樂影響身體,特別係胎兒

姜濤把聲咁難聽,聲底差到pk,班人自欺欺人話好聽,唔知會聽到啲人點呢
大時代重播完再重播都好多人睇啦

鍾意自然會翻睇翻聽,呢個係好合理的事
fans翻睇再翻睇就俾人話刷views
你將隔一年重播既野同播完即刻再刷又相提並論
有冇諗過日日開post反嘅都係pr?正反兩面一問一答去keep住熱度?呢啲Pr技倆,電視劇都經常出現
呢個係逐個人比錢買番黎
唔係話你有錢就上得榜
鏡粉既錢就唔係錢?

咁有D人連碟都買埋返去,唔等重播自己想睇就睇點計

鍾意一樣野會重覆又重覆咁去睇/聽根本好合理

吸引到人自然有人刷
無人刷甚至無人睇就係作品本身問題,無得怪人
以前旺角有明星相排行榜
Bts
Ed sheeran
幾年就咁勁
市場主導有物問題?
地獄黑仔團,帶粉落地獄
但係mirror嘅刷view主力係南亞同中東鬼帳號

唔係鍾意重覆睇嘅人喎

啲人廣東話都唔識句

更加聽唔明魔鏡口音啦
有人咩獲未呀

真係乜嘢都俾你呢班盲反鏡既人講哂
成個香港都一定比mirror操控緊啦
其實你有冇諗過Mirror紅到咁樣 呢個已經唔係普通人力pr可以達到嘅嘢
講緊嘅係唔止連登,而係你上Facebook IG甚至乎去到啲無關緊要嘅Post 都會無啦啦見到你班反鏡友嘅出現
你都痴線
Mirror佢地做番起個死咗好耐嘅樂壇
大把人因為佢哋聽返歌
你又知江南style唔係?

香港人都刷左呢首歌唔少啦
又有幾多人識講韓文?
咁你約好你偶像既fans一齊發功買歌登上iTunes榜首未?我覺得呢啲先係對偶像既愛、支持同欣賞,實際行動>>>開post鬧其他藝人,得把口話撐你偶像食西北風呀?

利申:神徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞