要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
點解鐘意個歌手就要洗榜?
唁可以正常咁聽歌?
唔係個個正常人都好似班鏡粉咁得閒24小時洗views架

再者點解要買廣告幫歌手慶祝生日
只要個歌手係做到好音樂
佢幾時生日關我咩事
鏡粉思維真係正常人唔會明
有能力用舞台殺人
pccw點樣鋪天蓋地宣傳
見親都係佢地啲fans自己俾錢搞喎
同埋資本市場宣傳都唔得?
當年AKB48都係霸哂成個日本oricon榜
破哂歷史記錄
日本樂壇算唔算死咗?
有一大堆南亞 Followers 你覺得南亞人真係鍾意/識呢班大陸仔?
噢 原來你無留意等於無人留意
你聽鏡狗 自己偶像就好歌
仲有啲乜鬼mc tyson yoshi
當年算 好多音樂人一齊屌
果幾年殺死晒啲唱作類歌手

idol潮流 一收皮
啲歌姬類嘅歌手即刻復興返
本土文化人唔計
真係好難聽
反而因為mirror唔想再聽
唔係777 無咩人理政治
所以777 係好官
樓豬就黎連痾唔出屎都關mirror事
支持係唔係唔洗睇質素先?又係咪得mirror一隊新人先?MC 林家謙 serrini 呢啲唔叫新人? 人地講緊mirror ,唔係針對緊全部新人
可唔可以list一下所謂好多歌手係邊堆歌手
係未有mirror之前未被留意而有mirror之後係因為mirror而多咗人留意
你咁講完全係抹殺緊其他歌手嘅付出
本身mirror都唔係同好多其他歌手合作
要講因為睇mirror所以會睇埋其他歌手真係太狂妄
係啦係啦,有mirror搞到你痾屎全條出唔到添
笑死.靠你依D開口埋口閙人傻閪既垃圾,閙完個樂壇就會好返咩?
咁叻你咪俾橋D公司攪好佢lo
解決? 你依D中二病小學雞就真係應該自我解決啦
Viu pr又係呢句

不如你兩條傻閪傾掂先啦
mirror 咁垃圾都有人捧就知香港人真係唔識音樂
咪就係講緊大陸仔薑逼講同唱普通話好過英文咁多都唔出普通話歌打大陸台灣市場囉

取易不取難既道理有冇聽過?
對於華人歌手黎講,Billboard會易上過大陸台灣歌曲榜?
諗下都知Viu點解要專登避開出普通話歌啦
Mirror死唔死, 香港樂壇都唔會好
係因為2019後多左人支持本土呀,鏡你老母
新4大天王都係鏡仔呀,仲嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞