要香港樂壇好 必須先解決mirror

913 回覆
2254 Like 986 Dislike
鏡迷做壞晒規矩,我平時支持鍾意既歌手,就係買下碟聽下演唱會就夠。而家要支持就要係咁買佢地代言既產品,日日刷數據上榜,普通人邊有咁多錢同精力咁做
真 明明係因為本土浪潮

落雨地下會濕 見到出面地下濕咗就等於落完雨咩
好聽過Mirror 百倍
真係
呢個榜人地真金白銀買

開個inventory 睇下你買咗幾多首有質素既歌?
收皮啦畜生 mirror咪又係食中社運+本土浪潮條水上位
劉華代表作
劉德華>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Mirror
自己錢=社會資源
我覺得你係連社會資源嘅定義係咩都唔撚知總之你自己唔中意就係柒係衰,唔係話撐鏡,但你冇頭冇尾咩理據都講唔出,口震震一輪,掉個社會資源出嚟,九唔搭八
7-8年前......係都講啲近少少嘅歌去證明你一向有留意本地樂壇啦。
就當你啱,拉咗Mirror落黎之後又點呢?你又會唔會好似鏡膠咁為咗棒自己個偶像,不斷課金刷view?
順帶一提,留意係冇用㗎。俾啲心機去支持啦。
我都唔中意鏡 但要做低鏡只可以靠捧第隊/第個artist去撼贏佢地
靠你班小眾撚樣日屌夜屌又唔support自己中意artist真係返屋企打飛機算
你件領粉乜都借啲意拉埋炎黎講
八條女靜左好嬲呀
去viu門口絕食抗議嘛
去做奶油狗跟出跟入追住八隻閪黎奶嘛
廢到要成隻生滋狗咁周圍屙尿
個個post做引戰狗
影撚衰你八條女咋
累積落黎ge
學鏡迷全日開住Youtube Spotify mute聲loop歌刷數據,再爆買佢地代言既唔等洗產品,咁先有機會捧得贏
地獄黑仔團,帶粉落地獄
點捧呀,只要唔係viutv出身或者同viutv友好嘅歌手就冷嘲熱諷,到頭來咪又係鏡玩晒!
姜濤就係高質
個樂壇關你撚事咩 你有欣賞嘅音樂咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞