神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
貼多次得唔得
我係大學臨尾果陣食的,果陣半島仲幫到我訂,依家應該唔得了所以我幫你唔到,一黎次郎唔係咁岩我口味,二黎有另外幾間易卜啲又好食
唔緊要我不嬲都全中環最窮果個黎我認窮
有錢唔需要show off既單純見到個位巴打又拎啲乜鳩去日本食最抵既point出黎屌人香港食omakase 覺得好on9咪笑下佢
想知食過邊間神店
咁算,左推又右推
老虎忍唔住再講:「我哋而家好唔滿意你哋嘅安排,如果你唔話得事嘅,叫過話得事嘅出嚟同我哋講」8:45終於有另一對客人離開,亦即係若果安排入座,我哋呢刻先可以正式入得。

Lo經理叫我哋等等,然後走返入餐廳,轉頭出返嚟就話:「都知道你哋好唔開心,若果你哋入去食,而家都可以安排到座位,但真係取消嘅話,公司請返(free)你哋一次嚟食飯。不過而家暫時冇期🤡」

唔知點解睇到呢到已唔想睇

之後出現壽司郎女人畫面
Agger

我成日都等緊開返關之後
呢班串過馬撚嘅會有咩下場
講閪咩你而家去到日本咩
睇返留言,post主全程用英文的解釋返件事先用中文方便閱讀
咁都真既
同場客人有出嚟留言話post主同經理係用英文對話
愈睇得多omakase出事 好似愈做愈囂張
不如忍下口留返係日本食
係香港呢d價位都係食返西餐好d
我食元氣壽司都冇咁受罪,坐幾耐都得

好多連登仔財自晒
梗係去到
too long cant read
我撐佢呀咁貴又搵笨d 客都衝過去排隊你一定要keep 住囂d 客先會狗咁比錢你讚仲要幫佢護航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞