神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
book左位都要等on99仲要一個鐘
不過呢啲撚屌餐廳你屌都冇用

收3000一個,booking去到出年樓主又唔係名人,所謂多你一個唔多,少你一個唔少樓主走左,下個補上,大把人狗衝所以咁嘅態度

下次唔好去呢啲垃圾到食
咁仲有大把鋪係做一輪
發覺你呢啲戇鳩真係好鍾意二元對立,香港當然有舖頭係閪,但係唔係間間都係咁,呢間唔食咪食第二間囉,大把選擇,香港得一間好食咩家陣?
真 我響屋企開冷氣食杯面仲正
又唔使岀汗又平
邊個話London冇?
睇你有無錢姐嘛
咁事實上傻閪係大多數
想問食過邊間高級歐洲菜
the fat duck定waterside inn
早幾個月食中環某間omakase
去到先知佢由一輪lunch變做兩輪
之前已經幫襯過幾次
我食頭輪
但佢上菜速度係其快
趕住送你落樓做第二輪咁
隻老虎影緊舊壽司 我岩岩擺入口
佢已經chur住擺第二件
臨尾上甜品前去個廁所
佢居然話叫我拎埋d野坐呢一邊食比個位下一輪客
你估人地無諗過咩
就係知會好似宜家咁食撚晒屎囉
所以講真omakase入門真係推薦suzuno
lunch都係做一輪,鄧師傅又charm
利申中非打
好撚慘笑下都唔比
餐廳知道咁撚樣都無咗堆客嘅話
佢就唔洗補飛啦 香檳都唔洗送
即係有錢就比人點撚都得,book埋枱最等勁耐都唔可以鬧因為有錢所以唔care?
Lunch ok ,師傅幾搞笑,但係dinner就不了
Dinner食嘅嘢同lunch差唔多
有下文喇
餐廳耍冧free一餐八月
主角接受道歉但話唔會去食
因為唔係為咗R野

https://www.facebook.com/groups/477031853314023/permalink/751326019217937/
依啲咪型
唔係乞食
冇乜地方可以打卡放上IG
記得晒啲對話先好嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞