神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
唔好咁啦好殘忍咁秒佢
無知唔洗周街講架清
On99你一世唔好出街食飯啦,乜鳩都自己煮最撚抵呀
會捨得俾人頭三千嘅 早幾個月book嘅
茶記小菜晚餐肯定唔係呢類人嘅選擇

最尾成段寫出黎恥笑自己同一眾食omakase嘅傻仔就真
百七蚊又係飽 六千蚊又係飽 何必嘥錢嘥心機時間

同埋 呢間嘅service已經曳到咁 你最尾搵老麥去比都嬴啦
照佢地咁講
留係香港應該日日食茶記同魚蛋粉就算

食其他國家菜式一律要去外地先唔係傻仔
講啲平民啲 生牛河要飛轉越南, 生蝦就要飛泰國
食填鴨都要飛轉中國北京
之前食omakase 2000有找坐足全晚
放心上左熱門
晴報呀 新假期呢d撚屌打手一定出po幫post主討回公道
認得巴打
你仲咁得閒覆佢
完全見唔到你有任何point,一尾死雞撐飯蓋你要活係你既世界無問題既畢竟蠢人的確係好難溝通
個人覺得以一線水準計不如香港,不過勝在平唔少,謙安和幾好。
以為咁多錢都肯去就唔會咁Care錢
但佢成篇野開口埋口都係我俾咁多錢 3000幾呀
講左勁多次
Btw 個經理真係串過馬撚
今日朋友畢業做業餘攝影佬等緊佢搞完啲大龍鳳
洗乜同佢講咁多
Book 咗都要我等多過15分鐘已經即刻走人喇
屌下on9仔都唔得?呢度連登黎,on9就預左比人屌啦,關優越感撚事,自己自卑唔洗衝出黎柒
後記:9:10我同老虎行返出電車路附近既某間茶餐廳,一入門口,老細已經熱情招待,又介紹宵夜套餐又有二人套餐叫我哋慢慢睇,(其實只可以食到10點),上飯嘅時候,仲好細心咁男士裝大碗啲,女士細碗少少,埋單嘅時候仲有九折,兩個人夾埋食咗$170幾蚊(人均$90唔使),走嗰陣時老闆娘仲多謝前多謝後。

應該講緊黃店新嘉美?
基本上見到有人話係香港食幾千蚊唔值已經唔會覆
值唔值得呢啲相對嘅嘢
其實你都幾慘搵工都要上連登問
是但啦 呢啲有錢人嘅嘢食我應該呢世都食唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞