神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
唔⋯⋯除非食滯左屋企自己煮如果唔係都真係一個月幾次貴價日本野,其餘時間高級中菜/高級西餐。但有時撚廚會食下譚仔食下燒味,解唔解答到你問題?
唔洗同啲on9嘈
佢哋唔明呢啲omakase 越多人食, 鋪頭自然會開多啲, 競爭大咗, 自然質素同價錢都會好咗
但窮人限制思考, 永遠只會係屌你班有錢on9食貴嘢, 做咩唔去日本食
大把國家你有錢都未必食到似樣既omakase
劣?你食過香港幾多間,講黎聽下。
其實呢
有錢人都想同人交流同分享下嘅
諗唔到有乜衝突?
日本食過
冇香港咁多花臣

最大分別係日本人日本食有好多溝通
唔識日文 師傅都會盡量同你講解 不過係會差dd
好撚好笑班友真係
肯洗多錢,
同care唔care啲錢冇衝突㗎喎?
雪姨相反,不過唔會關公
post主話個經理叫Elvis Lo, 佢死得
其實佢地就好似搞民綷既政府咁
總有一部份客(eg第一輪/無等咁耐既客)會比full mark評價,再加佢請少少打手,最終出黎就會係多數正面少數負面

然後比佢撚左果個客佢就完全可以WFC,反正一個客評價影響唔到咩,full booking繼續
tldr
抵撚你死
懶係高級咁俾人撚係抵死
D貨咪又一樣
真心同你講黎晒氣。戇鳩真係無藥醫。
你都幾撚無聊,
連續覆幾個cm.
老老實實, 你鐘意飛咪飛, 唔飛咪唔飛囉.
有錢有時間咪飛囉
冇錢冇時間咪唔飛囉
有錢冇時間咪唔飛囉
冇錢有時間咪唔食囉

屌 咁簡單嘅嘢嘈咁撚鳩耐
你搵啲正經嘢做下啦
小學生咩
成日淨係識喺連登打飛機打飛機
多啲陪下你阿媽啦
請你阿媽去日本食omakase啦
根本閪侍仔周街都係,高級有高級閪,地踎有地踎閪,班垃圾明明自己閪就想洗白,成日想帶風向話香港人係閪客,好彩越來越多人睇清楚佢哋啲真面目
一線鋪頭七成水準叫劣?想知你平時食開乜
笑左
睇你喺到唔知做乜鳩
喺到鑽牛角尖咁
有能力唔洗做
就多啲陪屋企人
唔好浪費時間上網派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞