神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
你條傻閪一定未去過日本
我建議返大灣區食元素食物
原post comment有同一晚在場客人
早過樓主到 8點等到9點先有得入座
同場食客講到明係上一輪男女又追加又影相唔走
日本有幾多一線,你sure你去到日本就卜到?得李嘉誠七成身家係咪叫窮?鳩少陣
平時食飯,餐廳提示留枱15分鐘,我OK,去到等,夠鐘後過咗15分鐘佢俾唔到枱我就屌架啦
自從有ig打卡之後,日本師傅質屎俾班港女食亦有持無恐
咁on9 好似10:00 關門wo
食完日本野想食高級中菜又洗唔洗飛番香港隔離七日再食?香港本身餐廳就多,多元性夠高,高級餐廳平均水準高。不過唔緊要啦睇你個樣都係無食過為嘈而嘈,啲正常人巴絲真係多得你呢啲戇鳩仔唔少。
咪係
有錢人都唔鐘意比人呃錢架喎
香港有好多好既鋪頭,食物同服務都好未試過就係度鳩噏
班食家入黎護航未
Royal級?
要屌
講真邊有omakase做兩轉 咪撚玩啦師兄
喺香港唔洗 咁貴咁高級等45分鐘好閒
啲人排壽司郎都排幾粒鐘
要識人先食到 我地食唔到的
Free一餐俾你,但要2023年唔知邊日

唔係服務態度問題,係直頭撩交打喎,睇文字版都燥啦
你真係唔識中文
其實本地新鮮海鮮好好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞