神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
我費事阻住人睇post了,反正有眼有腦既人知發生咩事就可以,唔會再理條傻鳩阻住大家對唔住
點解可以嘈咁耐
我發覺香港大部份呢啲好少少嘅餐廳嗰啲經理全部都態度西撚到爆 酒店嗰啲通常又正常d 有冇人知點解
一條友就曬命懶係嘢話自己好撚有錢,你班窮撚唔識食
一條友就屌佢on9 係香港食

屌你老母入黎諗住睇下有咩見解可以推到咁多頁
點知一大半係兩條撚樣係度嘈交
要嘈交換TG互屌啦 阻撚住哂
呢個post好多打手...痴撚線...
唔該連登ADMIN check一check啦...全部ban晒佢啦
傻仔錢真係易賺
你起佢底就知條友全職上連登搵人嗌交我已經直接永block左條弱智,呢啲人生得連登既可憐蟲
我剩係會畀食材成本
其他咩人工鋪租運費包裝我係唔會畀
好嬲好嬲比人踢爆我只係個日日上連登既憤青
曾幾個時我都相信可以做得就做,一個影響一個咁去等啲人俾番啲認真做好件事既鋪頭多啲尊重,但愈耐就愈覺得有啲人係活該做井蛙
其實post主臨尾有句講得好岩,餐廳尊重食客既時候,食客都應該尊重餐廳,不過條連登憤青,好明顯無食過高級餐廳,更加唔知咩叫尊重
如果有食過 就唔會講得出佢講嘅嘢
真係算啦
突登開返黎睇你點吠呀嘛,乖啦,用啲時間讀下書,進修下,賺多啲錢,咪可以食多啲好野,著多啲靚衫上少啲連登,睇你個樣都知你比連登啲價值觀影響得好嚴重,同埋你真係非常自我中心,your ego is too big,認真勸你改下,真係最後啦不過你應該都係唔會聽架啦
55繼續你既馬嬲戲啦,真係完全封鎖了88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞