神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
歡迎繼續,支持

要計租水電 又要計張機票
咁日日2餸飯啦

講緊 明明都比成千 但香港度 只會比垃圾貨仔你
因為奸商
咁都只係其實有點失望 佢都幾客氣
得喇你子左玩文字遊戲同詭辨仲有無第招?人地叫你噏名你就半個都噏唔出,你想靠洗板加重複屈人嘛,呢啲死要面招數我係潮台同之前飲食台都見唔少反正我成日都出圖,有跟開post心水清既巴打知發生緊咩事,你要繼續馬騮戲咪繼續囉,陪你玩下我又無乜所謂
佢哋會用啲吸水紙
包住去走d水份
我響個post入面都好似噏左十個八個名連台灣野都噏過定無想想學你最討厭既政權既慣常手法?

做人均真啲,你要以事論事我好歡迎的,泥漿摔角馬騮戲就免喇。
都是果句,你連噏都未噏得出食過乜你憑甚麼?對啲小學雞呢啲激將法或者有用既,都係果句你講得出啲實質野我自然會認真同你討論,否則一律當你馬騮戲
比幾千蚊仲要唔知要食咩 等人話事 你估係日本咩 人地講聲譽 係香港華人地方會比咩好嘢你食呀 老實講係香港食呢d已經係戇鳩
我當然知你有食過有老母先叫你噏名啦,但你噏完咪大家可以知你一開始嘥大家時間就講緊錯既嘢囉

重貼一次,你拎一間日本日本菜高級餐廳名出嚟,再拎一間同價位香港日本菜高級餐廳名出嚟,俾大家比較吓食物質素服務態度,咩餐廳任你揀
都是果句,你連噏都未噏得出食過乜你憑甚麼?對啲小學雞呢啲激將法或者有用既,都係果句你講得出啲實質野我自然會認真同你討論,否則一律當你馬騮戲

Quite番俾你
如果之前疫情果排我都覺得有原因
果堆晚市omakase真係少好多生意
但如果而家晚市大致正常番仲咁搞就……
其他人未必需要,你的話需要。因為你所講既野非常不合乎一個會欣賞食物/有相關經歷既人既表現,如果你真係經驗豐富,一開始就可以貼圖/理性討論而非詭辯不要覺得別人都沒有腦袋
支那人食日本鬼子嘢
係咪唔得侵華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞