神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
身痕想駛錢
邊間
多得啲賤閪港女人食佢又食
真,呢單野個態度真係好撚on9,香港有唔少under集團既餐廳都係management炒車
睇番我上面個留言
我都同意揾CP野係樂趣黎
但係我唔會屌人洗錢fine dining 係弱智咁乞兒囉
香港最貴果間 The Araki
BOOKING搞錯左就唔會845有人走
除非佢所謂師傅控制時間 係控制到食9個字食完 但比你坐2個鐘
比屎個客食
個客唔鍾意就屌返個客轉頭
想問即係咩食材?
平時有買開魚中式蒸
同你講2023先free一餐
仲要講唔實日子叫有誠意賠償
呢啲擺明係嫌你煩想求其開個離譜既offer令你卻步唔食喎
我覺得好無誠意喎
食你3000蚊位加埋2個人加埋6000 你送支幾舊水香檳就當無數?

間餐廳自己收人100%訂, 你提供唔到服務淨係一句話退錢就算
啲客自己一日前唔去都要殺50%訂
3000 去跑馬地食pheromxxx 仲好啦 人頭5 舊
雖然都係book 唔到
btw 想知間茶餐聽名
你就係果個弱智?
點解 頭輪要食得急 上得急 好似比人催住走咁
瀨尿蝦、鱲魚etc,不過本地食材唔特指香港水域捕獲,而係香港街市買到,所以會有大連鮑etc,個人去過幾次都係覺得本地啲魚料真係無咁好食,同捕獲後處理手法有關。
收咁貴仲要做兩輪真心不了
希望間舖老闆見到 有個咁嘅倒米經理員工
其實你食過未?唔講第間講araki就係佢本人坐陣。無知唔洗大聲夾惡架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞