神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
Omakase做兩輪真係俾狗屌
比你屌到佢執個時都賺夠上左岸

轉個名又去開另一間
對於要打卡show off 既香港人
貴/多人去 就得啦
幫手推
咁撚臭串
支持宜家social media 得番連登可以dis d店鋪
其他social media收錢就會刪
唔怪得個經理可以當無回事, 反正d客預左要等
樓主算好脾氣 比著我屌撚左佢老母好耐 叫埋個師傅出黎屌
食個靚小小嘅鐵板燒都講緊千尾
食到即日到港嘅靚魚生壽司二三千真係唔貴

收到風你條傻鳩張稅單係咁
我發覺同你真係溝通唔太到,以為你算正常小小,點知都係淨係不斷偷換概念,又打稻草人由頭到尾都未答到我點解係香港食日本野=弱智,自己覺得日本比較好食所以就要飛去日本食先=食家,呢啲用自己心入面把尺度人既,你覺得岩,咪繼續活係自己世界,自我中心既人永遠都唔會覺得自己有問題既你開心就好啦
Openrice你餐廳比左會費就會幫你搞掂d負評
做兩輪唔係問題
但如果你唔識控制時間做乜野兩輪

上次去日本食是山居
仲要係六七組幾乎組組唔同時間入添
抵啦
食餓媽家姐呢啲呃錢野預左啦
我可以拎十萬買一場波,有啲人覺得我on9,有啲人覺得我賭神,咁樣形容你會唔會易明啲?啲錢係我既,我鍾意點用,關你咩事?
等睇經理版本,唔太信無內情
香港服務態度同日本服務態度比?

唔信個師傅唔知囉
明知自己要做兩輪架啦
又話好守時乜乜柒柒
其實都唔太關價錢事,純粹係d service差,點都食到成肚氣,何苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞