神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
咁我又唔係話個店員啱
個店員閪就梗
只係覺得個tone好有ABC味啫
小學雞式鬧交就好悶嘅,係有料就拎啲嘢出嚟證明下啦,我自己就冇乜所謂嘅係你證明自己啫,你鍾意繼續成隻小學雞咁咪繼續囉
正常人類就應該係咁
其實魚生唔可以食新鮮
有蟲同菌
一定要做急凍處理先食得
講緊食飯你就走去講老母,仲學人講邏輯你係得嘅
係,多謝巴打提醒,我指嘅食新鮮意思係捕獲後到比客食之間既時間相對要快同短。
事主英文都幾差
又clumsy 又詞不達意
我冇話你唔講等如你冇,我只係話你講嘅嘢令人好懷疑你冇啫。如果你要證明你有你就證明下自己咁解,咁當然你要講老母,然後又玩文字遊戲咁我阻你唔到,但係我相信其他巴絲係有腦袋嘅,最少我講嘢一定有根有據,唔似你得個噏字。
呢間垃圾唔屌佢唔安樂

支持樓主公審佢
得架喇明架喇,有料唔洗咁左兜右兜架。
香港人最鐘意捉人英文
每次見到英文就老師上身評頭品足
真係好誇張 閪到
真 ... 所以香港人咁怕學/講英文,因為由細到大個風氣都係怕講寫錯會俾人笑 ... 其實好 on9
冇辦法 香港人文化就係鍾意笑鳩人
講真佢篇嘢都算睇得明啊
地點吻合
食過個burger幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞