神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
首先,唔好屈,我已經講左用一線比一線香港大概做到日本七成;第二,服務上香港不一定比日本差,The Araki、雲隱等我既經驗都係服務十分好,而且溝通上比日本店家容易;第三,從頭到尾我所反對既論點都係「係香港食omakase係弱智」,我既論述係上面已經有,我知道你企圖通過洗版同第一印象既方式去令其他巴絲有偏見,但我相信明眼人都會知道你用既詭辯手法。

我從來介意貼圖/舉例,上面有人問我台灣邊間好我都有名有圖地覆你想繼續出醜我咪陪你玩
到依家你都係連一張圖一間鋪名都噏唔出。
我已經講過,你分享你經驗後我就會貼埋圖出黎。

我認為日本高級日本菜餐廳同一價位比香港既高級日本菜餐廳食物質素服務態度普遍更好,你唔認同,但叫你俾例子你就一直俾唔到,邊個鳩噏?
首先,唔好屈,我已經講左用一線比一線香港大概做到日本七成;第二,服務上香港不一定比日本差,The Araki、雲隱等我既經驗都係服務十分好,而且溝通上比日本店家容易;第三,從頭到尾我所反對既論點都係「係香港食omakase係弱智」,我既論述係上面已經有,我知道你企圖通過洗版同第一印象既方式去令其他巴絲有偏見,但我相信明眼人都會知道你用既詭辯手法。

我從來介意貼圖/舉例,上面有人問我台灣邊間好我都有名有圖地覆你想繼續出醜我咪陪你玩

同埋唔好諗住避呢啲,我睇慣睇熟你呢啲小學雞手法的
國安法tim la
比日本人搵中國人錢
叫李桂華check 下啦屌
咁大件事 應該叫保安局查
一、我講一線,你講普遍,又係度詭辯?

二、咁我重新講,我去過唔少香港既一線Omakase對比日本都可以做到同等服務水平,而且仲有方便溝通既好處。

三、不過你撐緊個話響香港食Omakase係弱智既人,同埋話香港既Omakase係劣食姐。
你除左詭辯同抄之外仲識啲咩?噏到一個名俾到一張相出黎未?
我已經答過你一次,得李嘉誠七成身家係咪可以用窮去形容?
傻西先食哦媽卡些,懶鬼魚生檔又冇烹調技巧,dllm咁就叫fine die零?咁街市班魚佬咪係米豬連廚師?
一、 我已經講左貴唔等於一線。

二、講左好多次,你口講到咁實牙實齒,咁有經驗咁,但啲講法又完全唔似一個成日食既人,所以係我要求你講番你食過邊同有咩經驗出黎,唔好諗住轉移視線。

三、我想信呢啲野各位既絲有眼見,開追故模式就一清二楚。
一開始自都講到自己咁唔想食
明明係你隻西搞出嚟
我想信有李嘉誠七成身家既人係佢面前自稱有錢人都絕對無問題。
兩條柒頭係度小朋友打交
阻住睇post, blocked
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞