神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
收咗就唔可以屌得理直氣壯?又係連登仔發明嘅幼稚園江湖規矩?
你都係返印度食蕉啦朋友
所以我都話港燦冇乜意識,淨係諗埋啲屎忽規矩就當真理。餐廳賠一餐可以補償到我損失咗嘅時間?補唔到㗎嘛,佢賠只係代表佢知錯,唔代表我接受咗佢餐飯就要扮死狗將所有損失一筆勾銷。既然有損失,就有權屌到佢反艇,唔會唔理直氣壯。不過連登仔梗係唔識咁諗,你哋啲時間根本唔值錢,去喜茶壽司郎可以排幾粒鐘面不改容。連登仔想同國際接軌仲有99年要追,同支那接軌就易好多
同埋道歉就有用?之後真係會改善咩 求其道歉完 又繼續閪9 d客
茶記呀叔都好過fine dining員工呀
經理咩名? 可以推到大家都識佢
樓主有錢 洗得起
會加料
個潛台詞就係 你地依D閪餐廳免費我都唔會食
就係咁簡單
受害者想帶出既信息
就算你間鋪個名有幾響嘢有幾好食,唔尊重返個客免費都唔應該去食
佢以身作則咗 希望其他人企硬拒絕閪店咁啫
雖然應該都個個有位就會仆住去
唔係等人開飯
就可以態度咁閪?
一定要有想點想點先可以討論?
冇想點想講吓間舖唔啱唔得?
人地會加料㗎屌你老母臭閪
呢啲常識都無就死撚返去印度啦豬閪
間死閪舖諗住免費一餐了事
不過啲港豬錢多就算知呢件事都未必會取消booking
唔撚識字就睇多幾次啦屌你老母死廢剷撚屌乞兒車房仔
其實以魚黎計
香港你街市見到既魚好多都係外海
南海果邊捉番黎 唔係維港
水質其實無咩問題
只係包裝問題 日本人就好識包裝
將舊唔洗煮靠鮮味既野包裝到係神級廚藝同刀功
老老實實 日本味又係有機會食到輻射魚
屌你老母臭閪你係車房仔呀?
以為自己好撚型咩豬閪
唔係個個走去投訴為咗你free一餐俾我㗎傻鳩
知唔撚知咩叫落佢面等佢無地自容聲譽掃地呀傻鳩
以為自己好撚型咩豬閪
以為自己好撚型咩豬閪
屌撚完佢但唔接受佢賠償方案呀識唔撚識玩呀屌你老母臭閪
屌撚完佢但唔接受佢賠償方案呀識唔撚識玩呀屌你老母臭閪

個撚個好似你咁撚大貪咩死仆街冚家鏟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞