神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
留名睇晒舖回應
等睇東張閪望
日日食中菜咩
老虎係邊個
sunny creamy係咪要去試下
唔係啦 sommelier落場做其中一間鋪嘅經理?
係香港食貴價日本野弱智既點係邊?就係因為唔夠日本好食,所以就唔可以係香港食?
Nonono 我唔係發爛渣

我係痛心連登討論質素俾你呢種人搞到差晒

見你id # 6萬幾都算年資長

居然走來玩泥漿捽角

你係咪想我答你 「你貼我咪貼囉」

喂 你小學生咩
咁閪態度都要俾錢佢地賺?依家po主就係想叫你地唔好幫襯呢D閪舖頭
佢地呢排有個試伏系列 專去閪鋪頭試
所以答到我係香港食貴價日本野弱智係邊未
未食過呀媽係限時分輪
阿媽或者任何fine dining 都唔係師傳控制節奏
而係食客
師傅會配合食客
喺食完或者就食完一道時準備下一道

所以餐廳本身根本唔會控制到用膳時間
分輪只係一廂情願同玩9啲客
同一個集團
人頭$3000 嘅餐廳 成個2022 都full booking

香港根撚本馬照跑,舞照跳
人地烏克蘭就真係打仗
香港 ...... haha
成班手 joke 中左冷氣軍師嘅大英雄主義
搞到入去坐十年八年

黃?出面啲黃店食左幾多贖罪卷?

黃?幾多黃人食人血饅頭移左民?

手joke 們真係一個joke
如果係好食
我唔介意比人當狗撚
人生在世 我唔係天才
努力返工 就係想嘗天才嘅手勢

如果難食仲咁撚大牌
我一定會日日上網屌
屌撚到佢要改名換鋪
d服務咁撚仆街
有錢食得起都要睇面色做人

你地應該直接衝入去屌鳩所有店員同個日本師傅嘛 不過前提唔怕俾人都片擺上網
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞