神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
做乜咁鬧自己 你窮到精神分裂? 又係你叫人起你張稅單
屌得岩!不過如果你當取消加拒絕佢個free 一餐應該仲型!你話比期個下個經理更加囂張
好奇你食過邊幾間食左幾多次
得罪講句 好多香港人做飲食行業嘅都唔尊重自己嘅職業 同日本好唔同
你當係融入左香港特色啦
不過得兩個鐘時間真係少左啲
依家遲+仲要服務態度唔好(假如個故事係真)

樓上講既 俾錢做大爺+食高級飛機貨唔值咩
值 但係依家就係連食都冇得你食之餘仲要俾人屌
咪係啲酒水仲要來貨平,平時賣出去勁好賺
誠意同服務唔係做錯嘢求其鳩塞啲嘢比人就過到骨
3000人頭真係講唔過去
我一直focus係食物既話題上
一睇啲英文就知唔係鬼佬公司
日本真係可以高要求到如果啲貨唔靚可以唔撚賣
賣哂又可以唔撚開門

香港得咩
咩係老虎
520 去文華食自助餐, Double dating 4人埋單連貼士3千
俾得人頭3000嘅就唔會食茶記晚餐都講得出
大把醫生月入成十幾萬都係日日食茶記啊on9仔
只係佢地有選擇權食平定貴炸
見識少咪出黎柒啦
講真 出左名就想賺到盡既餐廳 真係唔洗去
開兩轉就係為左搵錢
食Omakase 就係為左同師傅有交流 大家飲下sake 傾下計 好既師傅又會教下你唔同既魚

只做一轉full hose既omakase都唔會蝕
依間manoru 老闆心態好撚差想賺到盡

賺錢係無罪 要去既可以繼續去 但我就不了
連入場時間都Omakase埋
答案係不一定,同樣價位既鋪頭都會有唔同水準,就算都係一線水準口味調配都有唔同,例如次郎我就嫌佢太酸個飯。

睇一間鋪好唔好是否一線唔係淨係用價錢去判斷你呢啲對答好明顯就係無乜經驗又要鳩噏
撚狗咁撚都要排隊貼錢去係咩心態
個連虎icon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞