神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
之前佢隻大波私家雞真心正
無得去日本既情況下係咁架啦,等緊開關
返香港唔洗隔離?
咁對波真係神級嘅
鮨見比人屌咁多年仍然屹立不倒
算啦 就算服務幾差 都大把人會食 大把港女去打卡
咪就係好似193間cafe咁 呢條友口出狂言 咪又係大把fans繼續去食去打卡
香港人就係咁犯賤咁m底🤧

193fans唔好打我
岩呀,我仲會經常拎啲時間去賭波炒幣得閒去下幣po波po 搵下我囉
唔做兩轉你book閪到咩
又拎自己把尺去度人地
咁出名都有人keep 住去
好心啲人揾餐廳做下research
你都幾搞笑,問下洗唔洗隔離就=怕隔離
老虎
你接受到去完日本返黎要隔離就係為左食一餐飯,就代表個個都接受到咁的確係可以去旅行可以去周圍玩既
啲傻仔食完屎仲要同師傅影相,CLS
如果來回都唔洗隔離一定去放心喎
唔怕要比人隔離就=要去比人隔離下你呢啲logic世界級
係呀,同埋日本師傅最講究食材,連高價日本菜都縮皮,就知高價餐廳已經末落

早兩年omakase 我首選 sushi yoshi,有鮑魚,海膽好似成個雪糕球咁筆比你,但睇返最近open rice,d海膽少到好似得手指甲咁得丁屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞