神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
睇嚟你食開屎
原來prestigiousness先係直接嘅Noun form 學到嘢。但係prestigiousness同prestige有咩分別呢
台灣有冇試過
潮流
呢間野 under Leading Nation,以前識人係佢集團做過,旗下全部貴價餐廳,不過冇一間有好服務,由 booking 到食野都係好亂。

個老闆只係識諗點樣賺多D,請人出手又低,一個post做幾個post工作,又從來唔諗點improve service,佢旗下一間我都唔會幫襯,垃圾公司黎,係香港人先會一車車送去比錢佢賺
擺張相黎睇下?一人post一間囉
有冇list?
因為個心態變左你求間餐廳
而唔係間餐廳服務你, 個經理心態擺明就係多你一個客唔多既態度

就好似你搭的士, 好多人都變左隻dc9 先係話事嗰個
一早就問定 XX 去唔去 唔去呀咁下一架囉
我響台灣住左五年,有咩幫到你
你仲蠢,人哋大把錢5000$食碗魚蛋都得啦連登仔真係好撚鍾意用自己把尺度人,巴打係咪去食自助餐淨係食貴野個啲人?
推介邊間omakase?
我就覺得佢趕鳩硬
違反堂食令係要暫停晚市14日
佢寧願唔收你錢都踢你走啦

你話貴餐廳啲狗唔會踩場? sorry 之前大班樓都比人搞
佢本人叫中規中舉?好大嘅口氣啵。
繼續吹
唔知你見唔見得成mpf settlement assistant呢?
有冇人知 東亞MPF Settlement assistant呢份工點樣??
https://lih.kg/2792501
Omakase 不嬲當人係狗同水魚
總係會有呢啲柒頭連登仔明明自己都一知半解就衝出黎發表偉論,乜鳩去日本食最好,乜鳩日本人撈唔掂先要出海外on9到震
TLDR
其實依家啲飲食業政府係咪貼左好撚多俾佢地 多撚到唔憂做嗰隻 感覺上好多間啲service 仲衰撚過武肺爆發之前
建議樓主聯絡東張西望攪大佢,比我的話呢啖氣一定吞唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞