神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
我依家就食緊希臘野

但係點解唔可以食高級日本野?就我自己既經驗,香港既高級日本野係日本海外最好,沒有之一,想食又卜到咪食,等於你去到外國有時掛住中菜,如果好食又解到癮,貴少少有乜所謂?

更加唔好講香港個質素同價錢同非日本既其他國家比,直頭係抵食呃錢鋪有好多但係好既鋪頭都好多,一野車埋黎就話係香港食貴日本野係弱智做乜撚?

講呢啲說口一係就無知,一係就弱智,一係就窮撚
上面位巴打笑緊人係香港食日本野係弱智喎,似係你未搞清楚討論重點,一直都笑緊佢用佢自己心入面把尺去衡量人
好靚仔
巴打會唔會諗多咗,我次次hea著又爛口都照入去食得自在。
食餐飯啫,根本冇人會注意你。
你要人坐45分鐘,喺邊度都可以自盡啦
近排咁多omakase post
都有班人衝出嚟柒
就算有得飛 喺香港俾錢買時間唔得咩
就當日本一定好味啲 唔代表香港唔食得㗎
唔通我食咖哩唔可以係香港食咩
所以咪岩囉你笑鳩人食日本’貴‘野弱智既時候,人地咪笑鳩返你,幾千蚊散錢都睇到咁重
明明香港咁多選擇
真係唔明呢啲屌客既omakase點解仲一車車人沖去
一餐便飯,與起想食日本野唔得既?真係同你講黎都晒鳩氣。再者一線香港日本野,用非日本本土計,個水準放眼世界係Top,就算同日本比都唔會太差,係貴啲。

未食過就係度踩都唔知做乜鳩
我上個禮拜係NY食左餐日本野 難食到 仲要勁貴 比佢班撚屌墨西哥佬20% tips
原來我未block條引戰狗
多得呢個post提醒
人地比得起你理得人
佢真係唔值的,冇人幫襯就自動收皮
咁大家咪又係當互串下講真幾千蚊對我黎講真係唔算啲乜,係香港食餐好小小既飯請埋屋企人都唔止呢個數,鬼唔知飛去日本食最好,食台灣靚野就要飛台灣,食法國菜就要飛法國,你覺得咁樣既講法唔on9既咪無問題
唔識日文直接𨳒師傅
呢個post上撚左熱門之後邊個仲去食邊個就係傻閪
自己申請果隻
等執笠啦
你覺得咁樣既講法無問題咪無問題囉,巴打,見你啲對答都知你自我中心到極點唔係壞事黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞