神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
佢啲薯條 好食過晒啲扒
香港捉英文夠晒勇武
對住狗就縮頭烏龜咁
.......
呢個價位食日本野做乜要受氣
遲15分鍾已經唔考慮
直接blacklist轉場
免費都冇晒mood食
Ando 食過幾好,但overpriced,店員講到食物越急口令,又喜歡招呼自己熟果啲客先,食完一次唔會再去
睇到篇野都感受到現場個經理幾串間野有無咩總公司呀 或者再上頭啲大粒野 send個email俾佢地睇下個經理服務態度原來咁正都好丫
仆街 book左十月食 想cancel了
認真,佢個價位,真係伏到仆街
上年年尾見好多人都讚 今年多左好多負皮
你果次係點伏法
本身想集郵埋呢間 而加1516想cancel
態度咁差 唔好去食啦又唔係得佢一間
伏完之後,見sushi zo有位,唔係頂級,但都叫做食返補償啦,咁啱兩間都有一味熟蝦,sushi zo個蝦有蝦味,醬油亦鮮味,配得幾好,相反dllm mamuro個熟蝦完全無味無道
好多間都試左 本身想集下郵
不過見到佢咁既態度 又多左人話唔好食
原來仲係大集團旗下
都係不了 聽日研究下cancellation policy先
感謝
有一味唔記得係乜嘢魚卷,佢話係時令魚,上碟水汪汪,皮又唔係脆,問題佢仲好大舊,又唔可以成舊擺入口,變咗要夾散佢,皮還皮食,肉還肉食,我覺得係好失敗嘅創作
其實好多人唔識分好唔好食...
日本師傅會唔開心 笑撚死人
睇文已經感受到當時個濕鳩經理啲嘴臉
肯定唔係, 台灣食都比香港好好多
人哋中五畢業經理仔 覺得你啲香港人閪客畀幾千蚊自己好有錢 唔識尊重我 玩你咪玩你
清,咪再講 依家已經日日check住日本幾時reopen
有無tg group係比人約埋食好西 好想john
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞