神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
原文出自邊到?
呢d 餐廳對d 熟客勁好一定係個經理師傅同個熟客hehehaha 又飲酒又吹水唔夠膽踢個熟客走啦,而家有d omakase生客去到要求佢地咁樣先肯賞賜你比野你食
收成2800加一仲要做兩輪咁盡
其實有心睇下openrice,比較下同一餐廳,兩年前同而家嘅食物質素,就知道呢兩年高價餐廳d食物質素跌到落地板,價錢係天花板

性價比咁低不如去食平價野好過啦
樓主,想知間野叫咩名?
俾得起嘅3千蚊人頭食一餐絕對唔係問題
但起碼服務同食物質素要對得起個價錢先
日本omakase 係師傅視乎邊種食材新鮮去決定俾咩客人食
係香港食到嘅食材由日本運黎隔左咁多個鐘仲要係機場掟黎掟去可以有幾新鮮
仲要加埋香港人個種服務態度
就算俾得起但係咪俾得值先
自睇大大隻字睇漏
不嬲呢啲omakase當你哋水魚㗎啦你唔食大把人媾女搶住book,你咪去阻頭阻勢先呀
Mamoru囉
wagyumafia 即刻明佢集團係玩咩路線
食個壽司要特登飛去日本再返黎隔離點夠佢地玩
快D 食完好走啦, 無好阻人交租, 香港租金貴 自己睇路
錢多想做下水魚俾人湯
呢到高級極都係3k

飛日本一來一回+返黎要on99離離先係大問題
你有冇睇上文下理

而家佢俾人踢爆做份垃圾工

佢話叫人去唔知邊個post搵佢稅單,都唔知係咪真

我俾個機會佢貼多次證明自己,但佢唔爭氣冇把握到

大家都係兒登仔
不用分那麼細
巴打詳細講下?
叫佢po張壽司相都冇,洗乜咁認真
留名睇班未食過高級餐廳既連登仔話食飯就預左等位先
食咁貴仲要咁嘅服務態度

譚仔阿姐都好過佢
其實話咩係香港食xxx 不如飛過去食嘅觀點有無武肺都好都極on9 係自己住個城市食個飯同去旅行搵野食兩件事黎 平時同d fd 聚下會話不如飛過去東京食個lunch 咁咩 點有錢都嘥時間啦個個有private jet 咩
窮撚又教人洗錢
貴,浮誇,ig-able
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞