神級Omakase店「Mamoru」被屌服務差到無人有!「Fine Dine級數竟然晚市做兩轉枱?」

1001 回覆
3643 Like 57 Dislike
budget?lunch/dinner?
3000蚊仲要比人串 真係傻仔先繼續食
一間餐廳高唔高級要睇埋整體服務水平
唔好話3千 你食3舊水俾人當狗撚都唔得啦
人地有錢咪得 唔洗咁酸嘅
香港食 5000$ 先= 日本2000$ 級數
平時食果d 1-2000$ 位 比人劏水魚咁劏
仲要扮到識食咁
個經理真係串過馬撚
食材唔掂?
似頭輪有人遲大到。不過經理唔識講嘢,令情況更加差。同情樓主!
fine dining原來唔可以翻枱?
Dinner 1000-2000 per head
我問緊你你認同佢喎
根本係D連登仔唔妥佢啫
你覺得唔值姐7000幾蚊慳我時間又有人服侍,點解要自己去搵
巴打你走先
唉呀 俾你起左底
中五畢業經理仔:香港人正閪客 黑口黑面玩你咪玩你 唔識尊重人 食餐日本嘢以為自己好有錢丫
Full set omakasa 得兩個鐘我覺得有啲趕囉
咁貴仲要趕頭趕命食
你鍾意囉,我食過saito都係覺得唔值
香港地鋪頭係咁,多人幫襯態度就閪,因為覺得少你一個閪客唔少,大把人等住幫襯我
應該係
另一方面係師傅手勢問題
試過日本食啲切淨既魚頭頭尾尾
個師傅唔知拎咩去醃製
出到黎勁好食
係香港個師傅都拎左啲醃野但一般啦
真,金鐘有間五星酒店入面嘅西餐廳,之前偶然去食,真係幾好食,但早兩個星期去,主菜竟然係吉列炸牛肉片,一路食個心一路屌。細路仔講嘢最真,我個女話似食麥樂鷄。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞