[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
好似已經幾日冇文
M底去左邊
反了反了
岩岩醒 今日一定有文出

喂大佬我為左overnight event爆左一萬字,攤開夠兩日啦,咁都屌我
岩岩醒 今日一定有文出

喂大佬我為左overnight event爆左一萬字,攤開夠兩日啦,咁都屌我

其實咩事都屌作者真係幾唔正常,但在M底的post入面這卻是正常不過
岩岩醒 今日一定有文出

其實咩事都屌作者真係幾唔正常,但在M底的post入面這卻是正常不過

屌慣左
就快可以開新post
岩岩醒 今日一定有文出

屌慣左

而家叻啦,無文屌下m 底都唔開心啦
覺得自己係雞係公廁

其實就結局,又變得難寫了,出文速度會變成開始咁慢,但節奏會變快

啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪
覺得自己係雞係公廁

其實就結局,又變得難寫了,出文速度會變成開始咁慢,但節奏會變快

啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪

出文呀 難得得閒追番個外傳你同我無文
樓主傻撚咗...

RIP粗體
樓豬俾我哋玩壞咗
咁快又就結局
覺得仲有好多野咁
咁快又就結局
覺得仲有好多野咁

樓主啲結局不嬲岀其不意
仲有好多野未交待一啲都不出奇
咁快又就結局
覺得仲有好多野咁

agger
你班友催文催到樓豬發夢以為自己出剩結局
睇下~兩日冇出文多左一個負皮,但係我一日出一萬佢又唔比個正皮我。

不過我講到明用自己步伐出,等下啦。
睇下~兩日冇出文多左一個負皮,但係我一日出一萬佢又唔比個正皮我。

正皮一早俾曬啦,而家啲人咁貪心㗎咩
原來一直扣起左個正評
俾番你
屌又冇文

啦今次唔關我事架
一早俾左正評啦
日日屌樓主想比啲推動力你
希望你百屌成材
依家有毛有翼啦
日日屌樓主想比啲推動力你
希望你百屌成材
依家有毛有翼啦

M底變了
咁快又就結局
覺得仲有好多野咁

後記先係真結局

啦今次唔關我事架
一早俾左正評啦

永遠都有兩個負皮 你得罪左咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞