[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
大交合式預測

卡: 落坑比怪物打死
伊: 被NTR後 中詛咒死
貝: NTR完 痴左線 跳樓死
蜜: 比三王子派兵刺殺死

皇女: 身邊所有人死曬 天煞孤星 痴撚左線 最後要入青山

全部死晒
雖然一直都話小莫會比其他人搞
但到真係既時候個心又up住up住

仲要俾個廢中搞

冇撚有錯
比肥尤同盲祖中出200連發都冇咁心up

小小失業都頂唔順,仲學人教皇女
雖然一直都話小莫會比其他人搞
但到真係既時候個心又up住up住

仲要俾個廢中搞

冇撚有錯
比肥尤同盲祖中出200連發都冇咁心up

小小失業都頂唔順,仲學人教皇女

我係佢就中出皇女算啦
咁先係真正既報仇
Now 竟然搞小莫

辣殺
咁你地就明點解我一開始花咁大篇幅寫貝倫既對白了

蜜塔琳那一幕更絕,又係男女感受的完全不同導致悲劇
貝爺落寞地講緊唔可以俾蜜塔琳享受跟在一個貴族身邊的好處。但蜜塔琳話唔介意貝爺的身份,貝爺會唔介意?!佢介意到寧願王女處死佢都唔好剝奪成貴族身份再流放苟且偷生。而蜜塔琳那句不介意聽在貝爺耳裡,更加像自己地底泥到要一個妓女施捨

咁你地明啦。一開始既鋪墊係必要
咁你地就明點解我一開始花咁大篇幅寫貝倫既對白了

蜜塔琳那一幕更絕,又係男女感受的完全不同導致悲劇
貝爺落寞地講緊唔可以俾蜜塔琳享受跟在一個貴族身邊的好處。但蜜塔琳話唔介意貝爺的身份,貝爺會唔介意?!佢介意到寧願王女處死佢都唔好剝奪成貴族身份再流放苟且偷生。而蜜塔琳那句不介意聽在貝爺耳裡,更加像自己地底泥到要一個妓女施捨

咁你地明啦。一開始既鋪墊係必要

唔明
風向轉得好快
風向轉得好快

出多 1萬字
風向轉得仲快
如果有新世界個地圖睇下就好喇
如果有新世界個地圖睇下就好喇

想玩死樓主?

m底作者最鍾意
講開講,裘克同梅蘭既故事被忽略了

無計架喎
你咁樣搞個ntr出黎好難唔講姐

無文點注意 ,我覺得想要keep 人氣最少每日兩篇一早一夜等人番工放工有文睇
btw你又話今日hold overnight event無時間
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

你想我地講啲咩
近親姐,又唔會阻到人,唔生細路味得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞