[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
「正確。當你跨過這心理關口,才可以維持‘帝國的光茫’。」貝倫挺起胸罩說。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

我艾蕾卡‧奧蘭多爾…以第二王位繼承人的身份………解除你的職務,並禠奪
你‘太陽騎士’的名銜。終身禁止踏足帝都‧彌法一步。」艾蕾卡紅着鼻子說。

貝爺對住皇女挺起胸罩,都只係解除職務,皇女都算係咁

笑到我

個氣氛完全唔同曬

係咪仲有錯字加1000支歌仔唱

m底直接出多篇文好過啦
啲錯字搞到我笑到投入唔到

m底直接出多篇文好過啦

好長,成萬字。真係出多次?

m底直接出多篇文好過啦

好長,成萬字。真係出多次?

我係話出下一篇
執字呢啲留翻你個紙言大計做啦,翻唔到轉頭㗎啦
雖然無追呢個故 但都keep住日日入黎個post
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,

探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,

由中段開始冇哂資料,由角色推動劇情,寫愛情多
貝倫真係好仆街
偽善是王族奴役平民的工具
騎士的榮譽同尊嚴何嘗唔係王族利用欺騙騎士對王族死忠而捏造出來
冇咗嗰名頭,失去咗嗰假的信仰就淨係識飲酒
反而忽略身邊的人走去擬似ntr
枉蜜柑琳對佢一片痴心
淨垃圾,廢材,生仔冇屎忽
真係ntr左女主
估錯哂
原來貝爺先係食小莫個位

神神子話npc先進過佢個下笑撚左

松美完成左之前卡仔既任務
所以劇情設定左今次小莫搵旅人會係搵左松美先?
(老闆直接比key小莫會唔會太冇職業道德)
如果松美一直都冇上線或者拒絕幫小莫
咁小莫最後係咪會搵到其他旅人做 "去洞入面搵卡仔" 呢個任?

仲有
唔知你答唔答
旅人係咪可以去到千米深既洞底?
估錯哂
原來貝爺先係食小莫個位

咁小莫最後係咪會搵到其他旅人做 "去洞入面搵卡仔" 呢個任?

仲有
唔知你答唔答

有傾向性,但可能比其他旅人截糊。
旅人係怪物,道德唔會適用於佢地。
冇錯,其實旅人有好多,睇佢地想唔想表露身份仲搞唔搞到通行證。

旅人都要食藥水,只係未提
真係ntr左女主

宜家淨返嘅問題就係松美另一邊個任務係做王子保鏢定係皇女叫佢地看實貝倫
係皇女嘅話個ntr就真係夠痛啦
估錯哂
原來貝爺先係食小莫個位

仲有
唔知你答唔答

冇錯,其實旅人有好多,睇佢地想唔想表露身份仲搞唔搞到通行證。

見到佢2個開技就入去以為唔怕洞入面d 氣
估錯哂
原來貝爺先係食小莫個位

仲有
唔知你答唔答

我要截糊
宜家淨返嘅問題就係松美另一邊個任務係做王子保鏢定係皇女叫佢地看實貝倫

蝴蝶效應
接小莫任就小莫比人姦
唔接小莫任就卡仔會死

全盛既皇女同貝倫並唔多
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,

你想講適合?
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,

你想講適合?

今日要hold overnight event ,聽日先有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞