[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
今日早瞓。好攰 連續一星期4點瞓

一陣你咪又係自動醒左出文
扮咩攰

文呢,唔係加更咩
欺騙大家感情 又話加更
M底懶左好多 此風不可長
無文啦?
我爬左三次起身,但真係攰到開唔到眼,身體到極限了

好好休息下啦
btw, mm你仲有無mark角?
最後逼自殺4點起身打文,坐左成個鐘都打唔到兩句 放棄,今日先算

好好休息下啦
btw, mm你仲有無mark角?

有,但新故結構同正傳唔太一樣
最後逼自己4點起身打文,坐左成個鐘都打唔到兩句 放棄,今日先算

最後逼自己4點起身打文,坐左成個鐘都打唔到兩句 放棄,今日先算

渣ga
起身冇文睇留言都未暴動,看來新故要加把勁快點入戲。

第一季很快就知道打下四城再去攻打魔王,第二季接住落一開波就知要部署打別服,但這個故其實想做咩仲未知,主線係探索大洞的起源,主角成為偉大探險家之路,定係皇族爭權內鬥,完全唔知邊樣先係主線。

睇引言主角跌入大洞後看過筆記回歸是轉捩點,那是說主角終於明白自己的命運而踏上旅途,發現大洞的秘密後薩多族會對皇家態度上作出改變,還是大洞會改變皇女的想法而對爭權發生影響,又係唔知。

見內文咁強調制度,當住主旨係講對制度的反思。

我諗樓豬就算回文都只會回粒俾我

第一季很快就知道打下四城再去攻打魔王,第二季接住落一開波就知要部署打別服,但這個故其實想做咩仲未知,主線係探索大洞的起源,主角成為偉大探險家之路,定係皇族爭權內鬥,完全唔知邊樣先係主線。

睇引言主角跌入大洞後看過筆記回歸是轉捩點,那是說主角終於明白自己的命運而踏上旅途,發現大洞的秘密後薩多族會對皇家態度上作出改變,還是大洞會改變皇女的想法而對爭權發生影響,又係唔知。

我送多粒比你

唔可以回應多
好失望
M底越嚟越懶越寫越少文
又越嚟越多藉口唔加更
令到啲毒毒越嚟越無動力M樓主
好失望
M底越嚟越懶越寫越少文
又越嚟越多藉口唔加更

未寫到,你地係唔知頭兩章既難度有幾高
好失望
M底越嚟越懶越寫越少文
又越嚟越多藉口唔加更

你知唔知忍住唔搵伯母既難度有幾高
信我,劇情仲濃縮過第一季
好失望
M底越嚟越懶越寫越少文
又越嚟越多藉口唔加更

你知唔知忍住唔搵伯母既難度有幾高

其他巴打似係屌都廢事
live
文呢
好快有,食埋lunch落筆
好快有,食埋lunch落筆

清晨,天邊泛起魚肚白,大地仍然昏昏欲睡。

綁好皮靴、勒緊皮帶,卡利爾背着小包袱從床上站起來。

臨別秋波,他默默回首,打量家徒四壁的小屋。
好似用於女性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞