[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
btw你又話今日hold overnight event無時間
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

冇電腦
講開講,裘克同梅蘭既故事被忽略了

無文點注意 ,我覺得想要keep 人氣最少每日兩篇一早一夜等人番工放工有文睇

你真係咁認為?
btw你又話今日hold overnight event無時間
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

冇電腦

mm~~

我唔介意你手寫完影相架
利申:會手寫故事嘅男仔我會加分
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

冇電腦

mm~~

我唔介意你手寫完影相架

Gay test me?
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

冇電腦

mm~~

我唔介意你手寫完影相架

對你好失望囉
原來你係咁睇我
仲係度上網姐係得閑啦
仲唔打文

冇電腦

mm~~

我唔介意你手寫完影相架

對你好失望囉
原來你係咁睇我

斬佢啦,係我唔忍啦
頭已側btw真係畫

兩個已死之人有咩好講,仲要其實冇咩點出場過,就係靠兩份手記先有存在感。

裘克發現白狐鬼採葉,梅蘭懷疑中左俾帽人戴的詛咒又好得翻,而最後梅蘭俾白狐鬼殺死,就算全部有關係都係等解釋。
一枝筆擋住卡伯萊斯後面堆字

邊個係卡伯萊斯 唔記得左
m底會唔會又忍唔住偷偷地出文㗎

邊個係卡伯萊斯 唔記得左

貝倫壓住伊莫珍果時叫佢卡伯萊斯的賤民。
返工仲早瞓過干日
返工仲早瞓過干日

平日
返工仲早瞓過干日

平日

既然咁早瞓,今日出多啲文啦
Event 4點完
加油

兩個已死之人有咩好講,仲要其實冇咩點出場過,就係靠兩份手記先有存在感。

裘克發現白狐鬼採葉,梅蘭懷疑中左俾帽人戴的詛咒又好得翻,而最後梅蘭俾白狐鬼殺死,就算全部有關係都係等解釋。

我淨係諗,咁即係伊莫珍俾人撳完唔洗死

我淨係諗,咁即係伊莫珍俾人撳完唔洗死

硬物撞擊,好痛。
以樓豬一幕寫柒人的功力,貝爺應該柒到連一個小姑娘都姦唔到
冇文冇計傾

無文點注意 ,我覺得想要keep 人氣最少每日兩篇一早一夜等人番工放工有文睇

你真係咁認為?

起碼我係先囉,之前season 2 既時侯番工睇文 放工睇文 幾開心

而家無文

你真係咁認為?

起碼我係先囉,之前season 2 既時侯番工睇文 放工睇文 幾開心

而家無文

season 1無文可以負評個post的。(樓豬話過)
分已加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞