[外傳][異世界][中古冒險] 布達坎村的地下傳說

1001 回覆
83 Like 5 Dislike
雖然無追呢個故 但都keep住日日入黎個post
探下M底樓主
一野爆一萬字真係好癡線

其實依篇故先遇合絲打,

由中段開始冇哂資料,由角色推動劇情,寫愛情多

你想講適合?

叫左你唔好打咁多j架啦
宜家字都打錯
今日要hold overnight event ,聽日先有文

下星期要見客,我老闆叫我早瞓啲
下星期要見客,我老闆叫我早瞓啲

比篇文個客睇
個b 係咪已經冇撚左
個b 係咪已經冇撚左

我覺得死埋啦個女人
貝倫老鼠挺起胸罩
三王子寫得幾正

成日口講自己無權無兵無心腹,但完全冇葡萄味,一言一行間就掌握住形勢要全世界聽佢枝笛。同古瑪的對話完全顯示出皇者的風範,少少的暗示已嚇怕了古瑪,口蜜腹劍深藏不露,再配上攻打人馬村落的實績和兇殘,完全掌握住皇族要另平民所崇拜的敬向畏
大家體唔體會到點解貝倫會搞小莫?

朋友妻 咪走雞 嘻嘻嘻

仍然放唔低高貫既身份,同埋咁啱見到個有得賴既對象

10個男人9個滾

r痕姐 諗多左啦

階級制度:沒了騎士身份,用隨意姦平民來平衡心理

關弒神之戰事?卡伯萊斯的遺民就是貝倫不能說給王女知道的秘密之一,如果沒有這秘密貝爺都唔會攪成咁,所以要發洩?

只是飲醉左是但捉個人去姦
咁你地就明點解我一開始花咁大篇幅寫貝倫既對白了

r痕姐 諗多左啦

唔係咁開心下話?
咁你地就明點解我一開始花咁大篇幅寫貝倫既對白了

蜜塔琳那一幕更絕,又係男女感受的完全不同導致悲劇
貝爺落寞地講緊唔可以俾蜜塔琳享受跟在一個貴族身邊的好處。但蜜塔琳話唔介意貝爺的身份,貝爺會唔介意?!佢介意到寧願王女處死佢都唔好剝奪成貴族身份再流放苟且偷生。而蜜塔琳那句不介意聽在貝爺耳裡,更加像自己地底泥到要一個妓女施捨
留名
大交合式預測

卡: 落坑比怪物打死
伊: 被NTR後 中詛咒死
貝: NTR完 痴左線 跳樓死
蜜: 比三王子派兵刺殺死

皇女: 身邊所有人死曬 天煞孤星 痴撚左線 最後要入青山
大交合式預測

卡: 落坑比怪物打死
伊: 被NTR後 中詛咒死
貝: NTR完 痴左線 跳樓死
蜜: 比三王子派兵刺殺死

皇女: 身邊所有人死曬 天煞孤星 痴撚左線 最後要入青山

最近係Youtube睇完z高達黎
個b 係咪已經冇撚左

雖然一直都話小莫會比其他人搞
但到真係既時候個心又up住up住

仲要俾個廢中搞

仲要俾個廢中搞

冇撚有錯
比肥尤同盲祖中出200連發都冇咁心up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞