[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
特然心血來潮

想為香港微弱既男權 發下聲
睇下你講中年幾中啦
同埋有條件都有分天生同後天
後天要有條件可能係講緊三十幾四十事業先叫做有啲起色,單身有幾咁奇
最後個句好中 除非性格勁fuck boy
唔係就一早都結婚生仔
三十幾歲先嚟講咩正視聽要娶後生女嘅 loser嚟
你有本事嘅 一早溝到女 拍幾年就娶咗人啦
使乜三十幾先嚟講要屌嫩閪
窮都算 又柒又冇才華 憑咩要啲女陪你捱
照鏡個陣 幻想自己係女人 會唔會想同鏡前嘅自己做愛?
蟲草大王就係太信連登仔個套 以為有錢大曬 結果柒到全香港都知
你咪話 見過個樣好嚴峻 仲有少少低低哋嘅
低嘅程度同亞視阿儀差唔多(有社工跟)
阿儀仲要好似靚佢少少
我都見住佢同個中佬結婚生埋b
除非太摺唔想拍拖 否則都總有個人唔理好醜
所以成日逼自己留喺呢啲幻想世界 真係好唔健康
有愛另計

而架好直白地講溝女
樓主英明!
蟲草大王叫個18歲𡃁妹嫁比佢估人哋制唔制
Ail 4張都唔制啦
又講真
Ali個ex 又柒又窮 都死心塌地
蟲草大王咁有錢 都溝唔到Ali
證明係人嘅問題多
你人有問題 幾多歲幾多錢都係一樣
樓主講個啲 只可以溝到啲好貪錢嘅大陸雞
唔好咁 複雜啦 有愛既屎都值錢

而架就係警示d單身男人 唔好溝老女人
你有處嗎? 你有緊致的閪嗎?
多謝G持
後生白滑大波嘅大陸雞都唔係傻嘅同樣道理佢哋都係搶手貨
見過有中佬溝個40幾50歲大陸雞 成個馬蹄露咁癲撚咗
咁好似係你細個溝唔到女, 然後大左後有錢溝d 雞?
同歲數邊有關係 18歲欣宜你食唔食?
樓主成日幻想啲女好恨嫁畀男人
講真啲女有正常收入嘅 使乜屈就自己嫁啲奇呢男人
買枝按摩棒都係幾百蚊內嘅事
好個啲男人 一早畀人mark曬啦
同埋 出嚟溝女點會即刻講自己身家有幾多
我好多錢㗎 畀我埋你單啦 咁?
就算你有幾皮嘢收入 都唔係咁易表面上去show off到自己好疊水
揸跑車?住半山?戴名錶?送名牌畀女?
你由一個廿幾歲窮到燶嘅人 去到三十幾歲有啲收入
afford到做呢啲表面功夫咩?
當你勉強做得住 都冇咩儲蓄啦
冇表面功夫的話 咁你靠咩嚟表示自己有啲錢 直接講出嚟?
樓主都係早啲瞓啦 好夜喇 打少啲飛機
周杰倫

高佬城

你一定仲高汁高佢地
如果係白手興家都可以做到事業有起色嘅人,唔會係追求屌靚妹西,
男人一生入面係有好多追求,後生嘅時候先會日日諗住屌女,
去到三十幾40歲你就會專注喺家庭同埋自己嘅父母,你到時關心你老母仲多過你老婆,你第日大個就會明
師兄自相矛盾得好勁
前句話有愛咩都得 後句又話老就唔溝得
唔夠人講又一句唔好咁複雜
咁嘅辯論水平 好難說服人你有幾有料囉
呢d無意義既人身攻擊傷害唔到我

明眼人 一睇就知我講得幾岩

無論有幾多老女人同女攻擊我

都改變唔到老女人唔值錢既事實
唔講下啲男人事業有成棄糟糠?被拋棄嘅女人咪變成你口中嘅老女人無人要
大把賤男 講到底 靠自己最好
你舉呢啲特殊既例子係完全冇意義,
同埋呢啲人後生嘅時候都係同自己同齡嘅女一齊囉,
而唔係後生嘅時候無女去到中年先至溝靚妹
拿 係你廢溝唔撚到女遮 咪拎我地同你講先得架on9
喂睇你講野就知唔係你又無錢又唔靚仔啦 仲要係智障
女貪錢貪靚仔 你咪又係貪人靚女 講經咩傻鳩
咪撚FF自己依家溝到女先得架
連登真係多癡線佬 咁多正評
咁係你理解唔到姐

愛唔係一黎就有掛

要時間架麻

我咪講左要後生識個肯陪你既女人 咁佢變老女人既時候咪大家繼續有愛行落去

我係叫 如果單身既男人 唔好選擇向老女人理手 同佢建立情感 從而產生不付合經濟效益嘅愛
人地入黎笑柒你地咋傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞