[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
睇完呢啲post,更加建議女仔搵男朋友一撚定唔可以搵毒撚
咩叫唔好搵aa制連登仔講到自己咁叻點解要人老馮比錢你洗
的確樓豬個思想扭曲,完全表現哂失敗毒撚既諗法出黎
但講既野都錯唔哂
就好似你咁直頭係佢口中既閪女人人版
講得好啱
連登毒撚係最恐怖嘅生物
臭閪found
睇你之前出開嘅post
你咁嘅思維,仲學人講政治
你唔好影響呢個政治立場嘅人品質素
On9估你現實中真係毒到女人都唔識多個,你講既野只係毒撚日日喱係屋企無社交先FF到出黎跟本現實係相反

捉住新聞幾個騙案就話周街一村都係呢類女人試下係中環返工你就會留意到又叻又靚個堆一早結撚晒婚,佢地身邊充斥住都係更叻既人。唔好FF人地要求高揀唔落手啦你估人地咁叻身邊會係你呢類毒撚咩
係男人都睇av
有咩問題
你講嘢都扭曲啦
係喇,你最高清
屌你老母,你唔好影響呢個政治立場嘅人品質素
笑撚死我
咁我變藍了,廢事影響你地質素啦
仲要開咁多機場post
肯撚定又係和你飛果時空姐=手足
依家空姐=臭雞 空中侍應
毒撚真係無得救 咩立場都係咁黑人憎 講2句就見晒形
咁你笑死未?
無野比人欣賞,人地唔揀你地就係臭雞
可能佢想用政治立場嚟溝女
但又溝唔到
咁都有1300正皮
真係見到男人上連登都咪撚同佢做朋友
毒撚好恐怖
嘩,咁你而家留埋言咪仲恐怖
正面啲睇就係珍惜眼前人, 女仔唔好後生嫌人地窮,男仔唔好有能力既時候嫌陪你捱既女人老。
咁我又無咁撚仆街
冇錯根本而家好多女人都唔係好在乎嫁唔嫁得出
現實社會根本就係男人需要女人多過女人需要男人
好多女人上咗年紀寧願繼續單落去都唔想迫自己將就一個滿意嘅人
更何況而家社會多咗咁多後生仔鍾意成熟有錢有獨立嘅姐姐
我好似未喺連登見過老女人呻嫁唔出,仇男
反而係咩年齡嘅男人都話溝唔到女
奶N手西 同幫佢之前咁多個男人含 根本無分別
笑撚死我
睇AV冇問題
不過啲人冇咗啲片就話想死
D毒撚味重點到咁
然之後而家喺度指手畫腳講到好似自己好有條件揀女咁
事實上現實中佢可以接觸嘅只有Av入邊啲女
所以我先恥笑佢
知你無老婆無仔女無家庭喇死廢柴
最好笑係嗰句不多不少嘅人工已經夠比好好嘅生活質素班女人
事實係根本大班人搵錢多過班毒撚
講到個個老女人好似等佢雞碎咁多嘅人工養咁
On9估你現實中真係毒到女人都唔識多個,你講既野只係毒撚日日喱係屋企無社交先FF到出黎跟本現實係相反

捉住新聞幾個騙案就話周街一村都係呢類女人試下係中環返工你就會留意到又叻又靚個堆一早結撚晒婚,佢地身邊充斥住都係更叻既人。唔好FF人地要求高揀唔落手啦你估人地咁叻身邊會係你呢類毒撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞