[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
香港男人專踏自己友
根本同大陸人一樣
點解你覺得 18歲會難溝過你地d老女人?

本質上你地都知 自己都咁難搞啦 咁比自己更有價值既後生女。理應更難搞?

但事實上 後生女 成千上萬 唔係個個都女拳師傅上身

以為自己鑲金
所以 後生 唔夠靚仔 做唔到mk

都唔好 好似狗咁一味對女人付出

真係條件差既就增值自己

唔好亂課金比d女

上面班女拳就係想打擊我地男人既自信 等我地一世做

女拳既護主犬

大家男人信我 到你3x 自住加有車

自然會有女 埋身

當然上面班女拳 只係少數派 佢地唔搵你都冇咩所謂
樓主可唔可以應下我
你仲留喺連登出post
不如出去溝女啦
短期關系同長期關系有分别
榨乾你之後同你講你冇為我哋將來計劃過存錢,分手即刻搵有錢仔埋單
有咩問題 玩到4x再 搵到3x 降左價既女人 埋單都得架

咩觀諗規定男人一定要係3x歲結婚架

我50歲生仔都得

但女人呢?
社會主流思想又想講到 有問題

大把人 心係咁諗 唔講出口

但身體就咁做 唔通又講你知咩
好同意 無希望了
我有錢 d女十七歳我已經食左
其實溝咩女 都要駛錢架啦

自己唔溝老女人

整係溝後生女 呢個行為 邊度會嚇親人?

最多咪有班識你既人 係背後話你老牛食嫩草

除此仲有咩係會嚇親人?
鬼唔知咩
成件事個重點係你有冇料溝到18歲
有既就唔會上黎叫春啦
去屌西唔好
所以 呢個觀念 係網上教完人

係現實唔需要同人講

唔好主動溝老女人

老女人demand 下降

佢地自然會降價 惡唔出

但可惜 現實太多閹人

所以班電子雞先咁發
咁你又點解唔諗下自身既年齡問題
我有合理懷疑就係你呢班成日踩女人既毒撚搞到連登咁多基佬
就算keep得幾好都好,老咗就係老咗
就算心0咁嘅質素好未
根本3x仲係aim緊啲175cm以上搵緊十萬八萬嘅仔,根本幾靚女都好難搵到
樓主你話女人年齡大會貶值
對外表黎講係肯定既,但同男人一樣,相對地有其他地方會升值,例如你講到埋單既,我諗年幾大少少搵錢能力點都會高啲
又例如你話要閪夠緊既,佢唔夠緊但又會有啲功夫
你試下屌一次處女,夠青春啦,仆街入第一下都搞成半個鍾咁,鳩都縮幾次,你真係爽咩?

你話你比起你後生既價值係高左,所以多左選擇,咁恭喜你囉
你可以繼續你既無限食女,但過來人同你講,你愈屌得多女,你愈難去信對方,因為你見得太多呢類人
鬧你一句臭閪 就攻擊人政治 起人地開咩post

佢思維有咩問題 馮咩連登仔就係

毒柒窮

連登絲打 就黃金 閪窿 無價寶?
上連登咁認真 馮人開咩post 就知道人地係咩人

小心 第時中網戀騙局
你係𡃁仔溝返𡃁妹咪唔洗好多錢

但如果你三四十歲 無外表
唔用錢溝條撚十八歲咩
你估真係個個戀父情意結?
無錢無樣咪唯有簡d食用期過左/準備過期既囉
但成班怨婦 跳曬出黎。數臭連登仔
認同樓豬
但係樓豬依家嘅status係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞