[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
要記住 女人唔會永遠十八歲

但十八歲既女人 永遠都會有
篇嘢笑完咪算使乜咁認真
人生係咪得屌女?
18歲欣宜 同38歲欣宜

我食十八歲欣宜

多謝
總結:不論幾多歲同係咪處嘅女人,都千祈唔好揀啲好似樓主/認同樓主諗嘢嘅男人
應該在討論範圍喎
呢個關乎你提出嘅係咪一個負責任嘅建議
因為唔少女人有呢個遭遇
如果你建議「男人不應在3x時溝同齡老女人」
咁你應該同時建議埋「男人亦不應在3x時拋棄同齡老女人」
咁先係負責任嘅建議
根本就一定有,呢個唔得咪第二個。你係要指定溝Ali,就算靚仔去溝都無包啦。
樓主後生果陣應該俾女人hurt得好深
所以而家好重怨氣 要上嚟求認同

其實你只係想食欣宜姐
屌 多謝巴打 屌醒呢條廢男

現實中 佢好大機會 係電子雞既課金主 同護主犬
樓主有林氏兄弟同蟲草大王咁有錢先講啦
月薪幾皮就諗住自己可以溝後生靚女
樓主嘅理論一個男人只要唔偷食,無論你事業有咩成就都總有一日要成為垃圾
我既重點由始至終都係講 老左既男人 都唔應該溝老女人

都係要溝後生女

你都9588😂😂😂😂
佢真係傻撚咗 依家連登好多小朋友上 信咗佢哋個套去溝女就大鑊
基本上 愈有能力既人 愈食得嫩口
咁都冇計

賤男不在討論範圍

本主題只討論老女人 唔值錢呢個事實
連登仔就係咁可愛永遠就係睇人哋 唔會望下自己

女人嘅價值就係得樣同身材、性吸引力

諗嘢咁鬼死單純所以話識揀一定係揀連登仔
有錢唔一定有女,但俾人知你有錢就唔同講法
如果咁樣會令你個心舒服啲我唔介意你咁樣講
但真心祝福你去到我呢個年紀嘅時候,有機會理解到我講嘅嘢
真 所以咁後生多數都係叫雞先會要
結婚唔通簡隻雞咩
後生拍拖拍到老另計
根本 得你班少數派 係呢個post利用道德高地黎攻擊我哋

識野既男人 一入到黎 睇完個post 心裏笑柒班 護主陰陽人

再留低個正皮 就出番去食靚妹

現實中 就成班老女人 繼續圍爐 屌柒樓主係毒撚食唔到女 黎自high

但係繼續冇人要 同老落去
總之一定要溝後生女先叫有成就
否則其他全部都係廢男同垃圾
永遠活在非黑即白嘅世界
建議樓主而家咁有條件 唔好結婚害自己
隔幾年換一次女朋友
咁就年年女朋友都係18碎
事業有成既男人 一早結左婚

仲會比班老女人 有機可乘咩
G持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞