[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
係, 按你邏輯,咁多負皮嘅你一樣都冇發言權
老女人唔係一定完全唔值錢,但係market value depreciate咗呢個根本不爭嘅現實。
都係計demand supply。

當本身你廿中歲好索,然後三中就算都仲係好正,點都冇廿中咁正。另,個target market不停縮少咗,因為好多高汁仔都會occupied,而女人嘅supply愈嚟愈多 (你愈大一年就多咗一班女步入廿零歲 - 我已經唔理連登仔啲咩18歲呀處先係好嘅無聊concept啦,當一般女廿零歲開始先有機會有啲智慧啦都係同緊堆3中自我感覺"有智慧"嘅女人target緊差不多同一班)。

demand愈嚟愈少,supply愈嚟愈多,就算真心keep得好個market value都係會drop,正如你拎住部iPhone 6出嚟近乎全新都好難會有人買
死毒撚要係連登攞優越感
唔該唔好再鬧老女人,我不知幾撐你
埋人單既資格都冇啦
等等先... 條demand supply graph 點畫?
好似唔係同一幅圖喎
無撚有錯

十幾廿頭 咩仔都可以玩下試下

廿中 試左咁多 應該知要d咩啦

緊要認真揀定一個架啦

毒撚 就冇了 三十都唔會有女

連選擇權都冇

你要夾硬講成咁 咁拍拖都係做私家雞姐
本日 最難講女拳 語錄

男人更加需要女人
冇人叫你 揀到廿中 都仲想揀到三十幾架

你唔想揀定條仔 到三十幾都仲想就揀 咪我講果d
成浸酸味
聽你講野 完全顯露出 自覺有女

就高人一等既電子雞爸爸心態

唔係想同你比 睇閣下講野咁低能

睇黎都唔方正常人

祝你繼續享受醜女 鮑魚食得開心d
拿 我就認同用錢買女人既係嫖客 因為錢而同個男人一齊既係雞 你條女係私家雞炸 我女朋友唔係
因為人工高左 就認為自己價值高左就以為自己可以溝到囡既都係嫖客
上網凶狠 返屋企 就碌撚

睇佢講野又唔成熟

似係比人呃左埋單既 白卡仔
你認為者

你咪一樣覺得食後生女高人一特

祝你食多多後生女但俾人呃哂啲錢生埋愛滋

鮑魚奶得開心d
又一個自大既女人

好多高汁男人

睇你人老珠黃 果d男人 仲要唔要你囉
完全比女人 奴化左既 男人之嫌
陪你捱既女人 都走左佬

巴打 做過咩黎
係我閪,唔珍惜人,冇體諒佢既難處,冇為佢着想,依家佢都搵到個對佢好既人,緣已盡啦
其實呢個所謂值錢係你嘅男人俾,女人係唔駛理,大家係獨立個體,你咁講只係表明你係hard core 父權L
理性分析

所以 女人 要係最槍手既時間 揀定個 長渣既佬

真係唔好彩 3x出番黎人肉市場

咁眼角就要放低d 再搵過

見太多 唔肯降要求到左4x既女人

慢慢 愈來愈驚 一個人過日子

由其身邊朋友 結曬婚 大時大節冇人理果種孤獨

而家呢度d人唔會明
多謝G持

明既人 會明 唔明既人 time will tell
你都成浸 臭鮑味
啱啊
噉所以班毒撚咪無人睺囉
但 上面班女拳 都話冇錢 冇能力冇資格溝女喎

Aa 制都要比人罵check

咁買野比女朋友

請佢食飯 免費住男方物業 免費住男方架車

又算唔算 收錢做私家雞呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞