[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
細個覺得 溝唔到同歲 佢地嫌你唔成熟冇錢 唔靚仔

十幾歲女 要mk要靚仔 唔揀你

廿頭女 要成熟 要上進心 唔揀你

廿尾女 要有樓有車 唔揀你

好啦 咁我就打算努力搵錢再溝過佢地

到年紀大左 發覺搵錢唔算好多

但原來呢份不多不少既人工 己經夠比到好好既生活質素班女人

係呢個時候 我點樣唔溝後生兩三手西 要再溝同歲果n手西

奶西果陣 一個新鮮鮑魚 真係可以令人奮不顧身咁奶

但見到個三十幾既鮑魚 一諗起佢比唔知幾多人屌過 真係唔想奶

但當然都仲有d廢男仲會食三十幾老女人

畢竟 香港男人 係可以廢到 西都冇屌 買個j圖都可以令隻豬做業主

睇到呢個post既男人 做人做狗真係自己揀

要記住 女人唔會永遠十八歲

但十八歲既女人 永遠都會有

Btw上課述情況 不適用於由細過就跟到條仔到三十幾既老女人
真男人 巴打
打小陣飛機啦,成班又毒又柒又無錢係到嫌三嫌四,幾多歲既女人都唔關你地事啦
所以係一個循環黎

認同樓主講 都有啲有情有義既好女仔

但同時有班後生時爛玩
但唔知自己而家已經老左
仲以為好有market既老女人
要記住 女人唔會永遠十八歲

但十八歲既女人 永遠都會有
連女都唔撚想要
女人麻撚煩
女人只係得準備做雞同做左雞嘅分別
自己搵錢搵到點解仲要分畀佢哋,我益自己仲好
人地叫撚住勿入係都要入
要男人
例如我
我反女權同時反毒撚
識幾個老女人 40頭都好似你咁 睇唔起男人

覺得自己後生果陣 又有過靚仔鬼佬溝 又有過條仔 明星咁靚仔既

吹唔脹係 40頭都仲呃到d30歲既靚仔上床

當然佢地都好知一爆年齡就冇下文啦 但仲係覺得自己值得更好

到差不多50歲 開始驚老左冇人陪 咩又毒又柒既男人都唔放過

最終比男人又借錢又呃錢

以上單單都真人真事 希望老女人 係老之前 珍惜自己現時所擁有
珍唔珍惜都無毒撚份架啦
所以我都借話 搵到個18歲肯同你涯既女人要好好珍惜

因為 又真係唔係個個男人 到中年都搵到錢
講得好 我地再對住街 大大聲叫一次
用女權撚口吻講反女權
係 到你三十幾 搵三十幾佢地會想同你分身家保障自己

但後生女 只會享受你比佢既現野 唔會諗到咁快搵你埋單
明理人
其實好慘 睇住每一個後生好靚既女明星 女優

過左幾年 賤左收皮

就知道女人冇永恆

亞視先有
返工咪有 草下錢 炒下野

唔需要太多 但生活質素一定唔會太差
有咩問題比你都唔會溝樣撚肥窮酸妹啦
唔揀你就係女權
我女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞