[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
男人播種都係天性
或者可以講刺激到夠咪收山
Why not both.
你無講咪就係因你係傻仔。

續續被寄生蟲吸住血再護女喇,做一世老婆奴喇,無得返轉頭架喇

我地啲自由人就係你做左柒事(結婚生仔) 既鏡
你唔踩低人又點肯定自己做左柒事呢?
你根本就面對唔到自己真實一面

樓主話溝後生女之後中出即飛loop
你依類老婆奴就屈人溝唔到女九唔搭八
見好多呢d人 成日 問你有冇拍拖 想寸鳩你

再睇一睇佢條女/仔既樣 即時笑左

我心諗 唔通琴日 先ons完又話你知咩
後生仔女自己扑野就搵同年紀多
而家靚妹都好撚醒
愈黎愈多女仔搵大自己5-10年男人拍拖
又成熟又有錢why not
女人都係慕強,經濟能力只係其中一個標準

連食飯爆房既錢都無當然就晒鳩氣
人地就係唔溝佢老西
佢接受唔到
就算
18歲女>>>佢口中既人
都唔關佢依隻老西事
因為
18歲女>>>男>>>>>>>>>>>佢依隻老西
永遠幻想另一個個體出黎踩低男人,但無自覺自己先係最底層
就算十八歲唔要你呀,係真
都唔關你地老西事喇
張繼聰咁款你點睇
唔好話佢,谷德超咁一樣可以溝到女
一個男人好難選擇個想搵第二春既女人一齊
後生嘅除非係鍾意姐姐or想比人包,中佬有能力有得揀除非身邊果個係一個陪你一齊捱上黎既人,唔係架話都溝後生女啦。
想問如果你唔係毒撚、日日喱係屋企,點解你會講得出一街都係後生個時又靚又叻到最後無人既老女人?

唯一既可能性就係你基本生活圈子都好窄,一係就日日留喺屋企,唔係毒撚係乜野?你點解釋你既無知?
寄生蟲仔,上面啲嘢有種同你老豆講啦,唔敢講正廢柴

以為個個有老婆仔女同你屋企一樣又窮又就住就住咁辛苦

事實好多人,生足幾個,又有車有樓,生活美滿無懮。就算唔係好有錢既知足常樂一樣幸福

唔抵得人地生活美滿就講結婚生仔柒事,有幾on9先講得出

毒撚就毒撚啦,自由人 單身毒撚特別多野講
係 呢個真

肥婆同肥佬cp 果d真係睇到嘔

見好多醜人 一開始就問你有冇女

然後睇到佢條仔 衰過華根初上條友

仲好幸福咁寸你冇伴 真係好噁心
所以叫左佢地自貼先。

如果你條女有8分,我可能眼紅你既
但你條女3,4分。又想串人,就收一收皮先喇
個個都甘諗 自然中女都有人爭
d明星富2代1日都食3件啦 輪到連登仔咩
屌 終於有人話

真心未見過靚女 咁歧視男人

入得呢個post吠既女人 一定係比我講中
以前都識個三十中嘅專溝1822
我果時廿頭,睇落個樣再後生少少成個岩岩DSE完咁款,所以比佢不斷騷擾
佢問我拍咗幾次拖我話3次,之後佢好驚訝咁話下咁多次?
真係唔知佢個腦諗咩,好似世界上啲後生唔mk 嘅女奉旨唔同人拍拖等比佢食咁
其實做到咁出面係人都知佢想食後生女啲豬啦,仲要唔高唔靚仔份人又小氣,比我感覺根本就係同佢同年啲女人唔理佢所以要走嚟專呃啲岩岩成年心智仲未成熟啲女
受得佢氹嘅都係啲貪條仔比同年男仔有經濟能力可以曬下命果啲女,仲要係唔點鍾意佢,不過佢本人屌得開心就唔緊要啦
我講左喇on9
成日話佢結婚on9
會話老母寄生蟲添
你先係廢柴

大把?點大把法,有無數據?
拿,離婚就一半,咁即係最少一半係苦痛
之後被lock死離唔到既又一部份
點睇你口中既「大把」都係頂多佔兩三成咁少數
依果啲少數之中,條女又要靚既又有幾多?

食緊屎咪認食緊屎,無腦跟左人生script去玩柒左咪認囉
起晒鋼都改變唔到你返屋企又要對住老西既現實
你阿q精神覺得自己幸福無用架播,咁只係精神病
升中四了
你呢d垃圾白騎士好令人噁心
以為咁樣護女,女人就會施捨比你?
呢個年代仲講孤獨終老
樓主係咪人生目的得交配同傳宗接代?
生出黎只係為左求偶?
咁點解做人唔做畜牲就算?
覺得全世界嘅人都要拍拖結婚生仔搵人埋單直到永遠?
男女一到歲數急住是但搵個愛都唔愛嘅人埋單
之後咪又係離婚 有下一代仲害埋佢哋
咩年代呀 仲係到傳播呢啲古代思想?
正常既男人都係視覺生物

不過視覺既野每人標準有異,所以有gfable呢個字
三十幾有自己事業嘅女人比錢揾人奶都得啦。

佢地眼中根本就唔需要用男人來肯定自己嘅價值。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞