[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
認錯人喎 大姑
後生嘅女人將佢哋揸干揸淨之後又搵返後生嘅男人
呢個就係我中心思想

到你等到老左 當然同d靚仔爭番 啦

唔通講情懷咩

所以咩年紀既男人都係溝後生就岩
係咁㗎啦,一個循環
正如男人屌老咗個女人,又去搵更後生一樣。
所以男人後生唔好諗住拍拖啦,有錢好地位先好初戀啦。
係㗎因為男人唔會老架
錯啦,後生嘅男人唔應該溝女,老咗先溝後生先有用。
岩啦 唔好時時嫌好嫌醜成日 再揀再揀

男人 只會對 識於微時既老女人好

重新識過既話一定後生優先

所以女人 要係青春 唔好揀d mk
樓主成篇嘢有個盲點,就係冇講到老咗都冇錢嘅男人要點做
德國 同香港比個女人 玩到咁 點叻個男人呀
你繼續做小妞

認錯人重大大聲,笑死我
點解唔搵多個黎揸干
後生既男人 溝d再後生既咩得囉
女人係後生應該選最有能力最優質嘅男人,唔好嘥埋啲時間喺MK,毒撚身上,貪錢有乜所謂?
乜鬼嘢識於微時,你誤會咗我啦,我意思係,後生女唔應該選個要同佢捱嘅。
後生一定要高要求,不過要有好明確嘅目標,咁先識得停。
真心 返屋企做毒撚 陪多d屋企人算 唔好諗溝女

邊個係小丑呀
返去睇AV啦
例如呢?小學?
再後生啲都應該選老男人啦,要個窮臭飛做乜鳩
笑死,無人理你喎

白卡婆
男人睇av 正常都無論喎

你咁保守既
第一,你理緊我
第二, 你全部Post 都係專門開嚟踩人
做咩啊,現實生活係咪好壓抑所以搞到你要上網發洩咁陰公?有病去睇心理醫生啦。
而架11歲 破處時代喎

真係聽過初中妹妹 揀過 高中破處

咁初中 男仔 等上左高中先溝女吧
到年紀大左 發覺搵錢唔算好多

但原來呢份不多不少既人工 己經夠比到好好既生活質素班女人

你肯定?
所以女人 咪會揀d大個自己既黎照顧自己 又可以滿足男人 搵後生女 既意欲
屌你叫樓主情何已堪,佢打咁大篇野就係以為有錢就溝到靚妹(仲要唔係搵得多又無乜職場成就),人地20幾歲就做到既野,佢要30幾40先做到,仲要自我感覺良好
第一 你老母做雞
第二 你老母做雞俾人屌到生性病
第三 你老母帶住性病生你,所以生到你白卡

真陰公 上網嘈交要睇人紀錄黎串人,咁好心機,果然真係白卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞