[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
得你鐘意抬高女人炸播

我都唔溝女既
你唔明有各取所需呢回事

不過女人眼中正常男人的確太少

睇你都唔係正常男人,講關於性既事睇怕你都口疾掌心出汗
過咗30歲下面已經巢啦
肉都墮
我係女人都應同呢個事實
而個年代無論男女都好 聰明人唔會拍拖 得閒食下快餐就算 唔得閒既更加唔洗諗 顧掂自己好過
總結:樓主係一個死毒L
中學無人地mk仔咁型
出到黎做野無人咁多錢
無車又無樓,家底比唔上人地
幻想而家有少少錢可以溝到18/22靚妹
點知又唔夠人地咁型
問題不斷重複
佢哋好鍾意將啲嘢扭曲嚟講
你自己冇人要就算吧啦
男人花心 貪新鮮感 正仆街 令好多女人真心真意冷卻晒

女人後生有青春 嚴重吊高嚟賣 以為自己on the top of the mountain 被太多卑躬屈膝男人嚴重寵壞晒

男女雙方都有問題

全世界都有依個問題 但香港情況極其嚴重

眼見西方國家男女地位 自尊心 相對比較平衡

啱呀
呢幾條友真係出哂事
Ching 你係咪理解錯咗啲乜嘢,我嗰段說話係諷刺緊佢當屌西係成功,我唔係真係講緊屌西就係好撚有成就。
而家成班思維扭曲連登仔全面進場
可以食花生繼續睇佢哋講咩
True
咁屌西某程度算係既
因為西真係唔係咁容易屌到,你估個個係陳冠希,李+ⅹ咩

用錢一樓一既唔計
係喎 高汁中佬 都唔會有佢地份
盲西 差唔多二千正皮

一千負皮都冇呀

點睇到得丁屎正皮?

定你每個留言都比個負皮當 成個post所有人都咁諗
真 現實真係勁多

正常男女 既世界同醜人CP既世界完全唔同
明明就係講緊事實 後生女 搵大年輕男人拍拖

大6-10 都好正常

唔係下下都40配20

40配30都差十年啦

30配廿頭 最合理
老西仲同肥婆同一個層級

但肥西 同老西 其實都可以避免

一個靠努力減肥

一個靠品格好 唔好揀揀擇擇到變老西
咪d 老西 性格唔好 又嫌男人呢樣唔好果樣唔掂

到左三十幾 仲覺得自己有本事揀個再好既

點知 揀到最後又老又西

冇人要了

再利申 我講過由後生陪伴男人成長既女人 變老女人時 己經比人埋左單

呢類人 不在本主題批鬧範圍中
唔係想話自己好叻
但人哋真係得18歲
人生經驗生活完全唔同
人大咗會覺得有能力嘅女人反而吸引啲
其實同你同年或者大過你嘅女人,會有大過你有錢過你嘅男人要。年長男配年幼女至少存在咗幾千年,男人遲熟又早逝恐怕係幾百年都進化唔到嘅缺陷。

至於無人要嘅女人,總有少部分,就好似無人肯嫁嘅阿伯咁。
哎 你個陰陽人 寸鳩毒撚就 可以

我地寸鳩老女人 就唔得既?

邊個定義 有家庭=幸福

毒撚=慘

咁冇男人要既老女人一樣咁獨

你又唔笑鳩佢地?
屌 你講緊個堆係唔叻唔靚,但好揀擇,你明唔明呀現實中又靚又叻9成9都一早嫁撚左啦on9,認清事實未阿,未認清就去中環搵份保安job做下,慢慢睇下啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞