[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
得罪曬啲老女人
到底有幾毒有幾on9先會出呢d post同人嘈?
你既行為好撚唔成熟
極度懷疑你唔係5皮野自住,咁高人工 應該有返咁上下情商同智商
你好生動咁 描述左自己30年母胎單身嘅心路歷程
respect
小姐呀

我唔係教人溝女 係叫人 要溝 就溝後生女先

有錢靚仔35歲

溝35歲女 定25歲女呀

而家d人 就講到溝25歲就冇成就 整係想屌西

又相處唔到咁

好似35歲就一定性格好好咁
講經咩你係到講經濟效益。。。
呢個自由市場
當你有足夠選擇放係你眼前
用同樣資源選擇最好係一個自然嘅行為
根本唔需要你教

小朋友先要做選擇。。。
邊個講唔贏話?

我唔會同無腦港女認真邏輯討論,你開人波先我都係打個比喻串下你,咁叫問候

你老母做雞生著件智障真陰公
屌你老母臭西 唔屌唔鬆化

咁先叫問候呀,明無?
唔好理佢,條友為鬧而鬧。根本你原意係叫人追就追後生(普遍高質d)的女仔。佢就講到你媾唔到女係到ff 。
哦,關你撚事?
傻西

小朋友早d訓教啦!
玩通頂好傷身
遲下硬唔起 甩頭髮 唔好怨
班女人咁反應大 係好唔願意接受 老左 =差左

但的確係事實 大把小妹妹 好易比有金 成熟既男人吸引

而男人 永遠都鐘意 後生女

你睇樓上個中女 幾惡就知 老女人 幾恐怖
“到底有幾毒有幾on9先會出呢d post同人嘈?
你既行為好撚唔成熟”

笑死撚人咩你
你叫40歲仲係單身既男人情可以堪
40歲普通打工仔因為通脹 人工其實同20歲中至30歲既差唔多
癈男就唔好ff太多 有女人要 記住千祈唔好say no
叻既男仔不嬲玩晒

後生女記住唔好俾40路男人呃喇
明顯呢度啲人出完錢都溝唔到女先咁不忿
其實愛呢 唔會好似電影咁 一見就鐘意 化學反應咩

都要外套互相初步吸引對方 再加相處 慢慢增加

我係男人 見到 個後生女 同中女 你估 我會比邊個吸引先

從而同佢慢慢建立愛呢
咁我認真 答你

九成4十以上結唔到婚既女人 都性格好大問題

而且非常自大

我識親都係咁

反而4x結咗婚既就大部分正常人

多唔多4x單身女人呢 ? 多 勁多 有一直醜到40既又有 一直靚開既都有

你識唔到姐

香港幾多烈女 搵到錢 學歷高既女人呀 成日 睇唔起男人

揀黎揀去嫌好嫌醜 最後咪自己一個囉 又嫌d 4x 5x既鐘意3x 唔揀自己

另外 連登 不嬲成日 有人開post屌野架啦

落雨唔識擔遮都開得post 屌 點解我唔得

我遲d開post 屌肥西都仲得呀
咁我冇睇晒,佢就鬧我文盲同輕度,冇禮貌在先,我咪鬧返去毒撚囉。佢又何嘗唔係為鬧而閙呢,你哋班連登仔就雙重標準到。
嗱,大家見到呢條友嘅人品係點啦
仲要佢嚟教你地點樣溝女
我冇鬧過你
呢個唔係樓主
所以當有錢有地位嘅老男人搵後生嘅女人嘅時候,後生嘅男人好多都搵唔到,之後又係等到老咗有錢有地位嘅時候先可以搵返後生嘅女人。

一個循環
你岩啦

但呢度有人 將男人 選擇 最快呢個行為 講到 係冇成就既人先做 揀差d既先合理 先有良心

呢d咁自然既行為 真係會有班人 批評你既選擇 要你意識裏覺得 中佬唔溝中女 走去溝黎生係冇成就 係為屌西

試問 點唔需要教呢
或者咁講,其實女人真係應該要識得利用自己自身優勢去搵最好嘅男人,不過要識得收手
唔需要特登放下身段,最聰明嘅女人就係知道邊個時候應該停。
因爲女永遠叻過男, 有錢過男
咁本身既問題 後生女 同中女都溝唔到

不在討論範圍
冇話佢係樓主喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞