[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
揾到廿中已經覺得女人係負累,佢地唔撚係乜嘢共同努力。
冇女果時幾快買到自己想要嘅野
樓下:收聲啦,你一個都溝唔到啊
女人個閪鑲金特別啲嘅
同埋p牌就收斂啲啦
你再扮女人 我一定打撚死你
你樓下係女拳宗師
你有錢嗎?
咩鑲唔鑲金,你有本事咪去溝囉都無人阻到你
On9到要係p牌身上拎優越感,唔好影衰毒撚啦
你講上面既樣衰肥窮妹

得肥係 死罪 死因 係懶西

大把女人 落妝 勁撚柒 Lisa 唔打扮 星期日中環成街都係

窮就更加唔好講 男人多數唔睇
貼地d 唔駛下下富豪

生活質素唔差 己經好夠做
咁你都可以去做gym,學女人一樣去打針去整容,香港一樣通街柒頭,anal都紅到你知咩料啦

錢更加唔好講,大把女搵到錢啦咩年代呀大哥
女權撚最鍾意就係標籤人哋做毒撚先㗎而家我有話我溝唔到?
同事實上p牌本身就冇發言權,做番cdrom啦

30幾之後...仲單身果陣佢地就會變左交際花...好有魅力咁...仲好吸引人....
又跌落去仲可以揀男既條件...都唔肯接受佢地....
型撚到係連登有發言權真係勁撚charm
你係溝到女明事理就唔會講呢啲啦傻鳩,扮唔到架
巴打 講得岩啦

我就係食過後生女 先想警世 同一樣既資源 要放係更有價值既野度

我做完gym大大隻 有體力都留黎屌 後生女

做咩要益老女人
事實咪就係女人唔值得浪費錢
無其他野吸引到女既人先要靠錢貪你靚仔?
因為香港女人 都真係好識保養自己

但 咁先令到佢地睇唔清 以為一世都可以揀到更好

但好多時

出黎浦都知

中女 唔駛點溝都好易食到 因為事實佢地 骨子裏知道自己既定位

我地男人都要安全感
真心唔知認真嚟把撚,啲資源全部放落自己到就啱
其實鍾意大陸妹有錯咩?
https://lih.kg/2878264
呢啲post多數都係毒撚開
咁女人 又靠咩吸引男人?

嫌人 短鳩之前睇到 自己個西緊唔緊先

嫌人 唔夠高果陣 睇下自己咩cup先

嫌人 冇樣靠錢果陣 睇下自己仲係唔係十八廿二先
死撚開啦 屌你老母
巴打有咩高見

想投資落老女人度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞