[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
我唔會話女人老左「唔值錢」

但如果有女人學你咁講, 只係想搵一個好碼頭
呢D人追求既唔撚係愛情, 只係想當愛情係圓滿自己人生目標既工具
咁比人用同樣眼光去評頭品足都係抵撚死
你一黎就假設左我係毒撚冇女 FF咁有咩好討論

一早結曬婚 就唔駛 3x仲要比人溝啦

我咪講左 陪住男人成長上岸左果d 唔計啦

Btw 點解硬要用毒撚同普通人比

唔可以用番普通中佬同普通中女 比呢

我用醜肥婆後生女 黎講 鳩冇任何年紀既男人要佢地啦
其實好多男人傻仔用盡畢生精力simp
之後同個個樣得三分既女人一齊,就會自信爆炸
果啲先係最可憐

食屎,但食出滿足感。重屌返人,你食唔到屎係廢柴。

話人溝唔到女既男男女女,自貼或貼你女友老婆先講野喇,唔係無說服力,你攬住個欣宜/自己就係欣宜,唔通又資格串人「溝唔到女」咩
絲打 冇即時起曬鋼咁 證明 性格未去到太差

唔好歧視男人 咁仲有希望
因為佢地個腦覺得女人係獎品,得到女人係好威威既一回事。
係佢地mark up得太高

幫佢地變番做正常

等男女都win win
靚女就根本唔會得閒上網話人溝唔到女

只有醜女或者攬住醜女既男人先咁得閒

係靚女或條女靚,重邊得閒理人咁多野
咁你咪又係當個女貨
岩 所以我化左 唔會要求 純潔既肉體

但都希望老女人 要求唔好不降反升
你林鄭黎架 負皮多?

咁正皮你唔提既?
唔食老女人就係心智有問題
女人個腦係由自戀所組成
摺埋等死啦 仲玩降價走出黎害人?
有人要又點自己老左,個男人一定出去玩
你學藍絲咁,200萬人上街即係500萬人投反對票?

唔睇大數唔通睇你丁屎個幾個正皮? 有一個分分鐘係自己正皮

死老野特別多腦殘,你都個頭近啦
女人自己應該最清楚,後生女反而唔會斤斤計較自己市價,可能mk仔就食到
自己係老女人,反市場而行要求高左又以為後生女同自己一樣

啲老女人都on99
後生女同老女人係兩種生物黎架,老女人
你又冇錯

不過現實係 男人 3x衰左 重黎既機既機會

如果女人 3x仲好似上面班人咁 睇唔起男人

要求咁高 又覺得自己搵到錢 唔駛靠男人既

咁都好難再有第二春
同你老豆老母講啦,同我講做咩者

記住大聲同你老豆講,買少少野都要問老婆死廢柴,然後話你老母正寄生蟲

然後再同你老母講:死寄生蟲

By the way, 你老母係寄生蟲生你,咁你係咩

利申:我從來無講女人係寄生蟲,只係你講
老女人 不願面對

以為個個女人都係烈女
你前面講
「十幾歲女 要mk要靚仔 唔揀你」
後面又講要溝18歲
岩啦!

但d人 硬要攞中水平老女人 比低水平中佬

黎獲得優越感
因為對中女黎講係得返果埋options嘛
女權臭雞死撚開啦
但係事實黎

見咁多西裝友去叫雞就知咩料啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞