[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
有老婆仔女家庭 就好勁

咁攞綜媛班南亞同部搬民 真係香港未來棟樑啦
你個名再加呢個sticker
你個賓周歷險過啲咩
我會話世上仆街無分男女, 愛情係高風險投資,好彩揀岩人就高回報,但自己對人地黎講都係高風險
香港地 有樓有車 已經大把妹妹比你屌
你地真係好中意屈人

幾時有講過有老婆仔女有家庭就好勁

係話你地班無家庭無老婆仔女廢柴者,死廢柴!
你岩啦今次

所以老女人 最大問題係 生活要高級 要求男人付出更多

後生女 好多野未享受過 普通二手日本車 帶佢周圍玩己經好開心

但班老女人 一手日本車都嫌cheap 想分享男人既結果 但又冇陪佢地成長

之後就話你得雞碎咁多人工 養佢唔起

咁我做咩 唔搵過欣賞你有間車 會帶佢周圍玩既少女
巴打好波
我唔揀有錢毒撚。
你唔揀有錢暗瘡肥婆

winwin
我幫你總結下個重點啦

就係生活水平中等或以上既老女人 自然會想搵返同level既男人

但同level既男人 拎住呢個生活水平 根本可以食大量新鮮靚菜
連登開過咩post唔俾得人睇?

返去香討,141論壇啦死老野 連登唔啱你架喇

睇你個負評數就知啦,走把啦你,有代溝呀

連登都係90後00後多,最多加啲80後,你呢啲70後定60後想上黎搵滿足感無架
現實 識好多女 都肯aa 或者一人一餐 什至會比多

但老女人 真係好少會咁 多數同你既諗法係一樣

成日屈鳩 連登仔冇女

你咁女拳至上

我都覺得你就黎做棄婦啦
重申 女人 有錢係冇用既

對女人最重要係陪伴

唔係 點會咁多老女人 比個人都未見過既網騙呃曬d錢 而且仲唔肯醒
由始至終 我都係針對緊 自視過高既港女

我要令香港男人 知道 自己價值唔比女人低

唔駛將就自己 幫老女人埋單
好少見女人有錢會比男人駛, 當叫鴨另計
其實 男女 post 一直都要用同為正常人既男女 作比較

佢地一味 話毒撚冇女 會要

唔知做咩

由始至終 我都冇用醜肥婆做比較對象

佢地硬係要 用老同毒比

咁老醜肥婆 同老毒撚 比唔得既

老普通女人 同老普通男人又唔比既

為左優越感 係咁撚毒撚同老女人比
咪又要靠 比大媽更老既呀伯課金

又唔見呀伯課比呀水女
……關男人事?
唔洗幫啦 阿媽係女人野
人地開心咪得
人地老母見到個仔都冇出聲關你撚事
算 你果陣贏曬班17歲既mk仔
知你有寄生蟲但離唔到婚喇老婆奴
屌 呢個真

聽到d呀姐扮q聲叫條仔做bb好嘔
人地話溝廿歲,啲老女人已經會對號入座發矛
荒死人唔知佢係老女人咁
Ons 還可 始終有經驗

但果班女 一比你屌完 就以為做左間屋女主人

所以要夠狠心 唔好比佢地上大堂
啲女人人應該接受唔到,其實你條仔或老公其都係想食後生女,但只係被個制度lock死離唔到婚掉唔走你條老西
我都打左個突

咁多男人幫女人講野 貶低自己既潛左價值

抵班電子雞發達

香港真係女人福地
識幾個 以前係女神n閪 而家整容整到膠晒都嫁唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞