[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
算啦
其實我點樣都可以講到佢係因為你嘅事業而鍾意你
你又可以講到佢係真心鍾意你
當我冇問過
鍾麗堤45歲離兩次婚拖住三件都有dee dee埋單啦
Btw上咁多年網都唔知見過幾多單親媽媽比仔爭埋單 啲仔換完一個又一個呢度仲講緊處唔處 個西嫩唔嫩勁唔現實
你呢啲咪仇男囉 一概而論 一個人可唔可以拍到拖有好多因素嘅
係 識d搵十幾個一個月既中佬

個老婆係普通平凡人

但勝在肯陪個男人成長 冇嫌呢樣嫌果樣
現實中溝唔到女嘅垃圾淨係識屌女人係雞
其實到你大個啲你就會發現搵伴侶你好難衡量啲咩真心唔真心,你細個揀女拍拖嘅時候當然淨係睇樣,
但係去到結婚嘅時候你就會考慮對方嘅學歷、家境,當然相處得好唔好係一個因素,但係唔係全部囉。
去到一個年紀其實男女都一樣會睇條件,唔係好似細個咁樣淨係睇真心鍾唔鍾意
咁實有一方係少數架啦 你想講你見到普遍都係姊弟戀?
一個又柒又冇上進心又冇車冇樓由十幾歲一直俾女拒絕到三十中終於搵到個貪錢𡃁妹嘅中年男人開
比例5 5
都係個句你揀人人地都識揀你
越多條件係心入面計算人唔好以為人地係傻仔唔知
冇再去溝就等於溝唔到
我只係想表達 男人越大個 就越易滿足女人會睇嘅條件 當佢有得揀嘅時候就會揀大啲嗰個 當然去到某個年齡會停
喺樓主眼中只有年齡同個處去衡量一個人嘅價值真係好好笑
唯有祝你早啲搵到個18歲又白又滑又大波 然後唔會老嘅女人同你終老
I adore men
I think men are the coolest
但我唔洗人埋單
啲傻鳩mk仔都大把女啦on9,你冇女擺撚明性格問題多啲啦啲女去到30歲搵個騎呢毒撚埋單,你撚溝到廿幾歲靚女咩人地都大撚把後生富二代埋身啦,貪你又kam又樣衰又矮咩
女人嫌樓豬唔靚仔冇錢冇車冇上進心=雞
樓豬嫌女人N手西又老又豬=真男人

但點解人哋食到18 22 一手西但樓豬要搵錢先食到三手西仲要當係寶
一個無內涵嘅人搵對象當然睇呢啲流於表面嘅條件因為佢都唔信自己可以搵到一個心靈契合嘅靈魂伴侶
女人唔需要靠班男人錢
女人唔會成日想屌系
男人冇系屌就唔得
人地係咪傻仔我就唔知
但依到就好多傻仔
Sorry 樓主搵幾多都食唔到處
呢位師兄你討論既野太認真了

遺憾 呢個issue太serious了

好撚簡單姐 我既重點係 女人係唔同年紀有唔同要求

我想講既野 後生女既要求 是可以滿足佢

但老女人既要求 就不了 我有樓有車

我食少女啦 仲放落老女人度咩

但我都有講 如果條女 係識於微時 同你一齊成長既除外
你廢咋話?
我小六起第一次拍拖 到依家3x歲, 從來只係同番同年or師妹一齊 係屌過一個當時好似係19歲嘅姐姐
依家依個一齊好耐 細我半年
破過幾個人處戴過幾次綠帽
你有咁差嘅往跡一係你唔好運, 學校又好工作又好遇唔到你嘅人
一係就你根本唔吸引
家下啲𡃁妹11歲好多就…
認真,樓主搵到下錢留返去越南柬埔寨買𡃁妹童婚,咁就一定係處又聽話又陪個男人成長

前題係男人如果唔好好努力,到左30歲都係無撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞