[女權勿入]原來女人老左真係唔值錢

1001 回覆
2593 Like 932 Dislike
我都頭都大埋

有時佢地講既野 我本身都冇講過 但比佢地捉住黎 攻擊

明明 整係講老女人唔值錢 但又比佢地講到我死毒撚怨世溝唔到女

明顯叫緊 溝到女 班人 揀後生都唔好揀同齡

之後成班沖出黎 話你溝唔到女 冇得揀

咁我咪叫有得揀果d 揀後生囉

都冇得揀果d 呢個post都唔關佢地事啦
Yes 除非 當中 有一個後生女 係夾到可以令你上岸既就end game
樓主我收返句祝福
估唔到你係咁嘅人
其實本身溝唔到女既人 都唔駛入黎呢個post

溝到女既人 自然會識揀
連登 開post當然針對8,90後黎講
諗咗陣邊個溝老左(派)女人咁激進
左唔係問題,老左就...
又一個講到識我咁樣

香港男人咁廢 多得你呢d廢人

唔夠人講又屈人毒撚 溝唔到女 先仇女

我唔需要你呢d閹人認同

希望更多港男振夫剛 唔好比女人一世食住
好撚恐怖 香港d男人 係網絡上都幫班老女人 幫到 由圍爐post變認真post

可想而知現實班人 係幾咁比女人食住

希望佢地繼續比老女人食住

等d後生比我哋 溝 就可以了

老女人就交比佢地
唔講錢 你食埋我果份
真,一個男人魅力幾大,有幾高大靚仔大隻,吸引力都係唔夠錢大
你講到個男人既人設咁差 其實咩女人都溝唔到啦

你呢個係偽命題黎架喎

而架講緊溝到女既人 要溝就溝後生啦
決定唔認真了

你溝到依家就屌緊後生女
唔使係度圍爐打飛機啦
柒頭照吓鏡先 話自己有料喎
香港太多傻仔寵佢地啦,佢地種心態由細養大,變埋性格,到老咗都改變唔到

香港係黐撚線既地方黎,果d豬西賣相都有人買,但班人又唔會買av on99
要屌洗乜溝,畀錢就有

大把港女做雞
咁無比人玩爛潔身自愛嘅老剩女點計
其實老男人用錢溝年青嘅女仔係交易唔係愛,交易冇對與錯。
但當女人係雞,有咁嘅心態嘅人,唔值得有真愛。
係 咁樓主應該改使建議男人齋叫雞咪算
搵咩後生拍拖 都唔撚合乎經濟效益
你要咁諗 如果你同條女 相處左好耐都夾唔到 上唔到岸

呢個己經唔關食唔食後生女事 而架根本 感情上唔夾

但佢都係個偽命題 一齊左唔岩既 都唔會涯到佢變老 一早散左啦 拍十年拖先覺唔岩 咁就係人品問題
叫雞=溝女
無享受過愛情既毒撚真係好撚可悲
同意,港女就係廢柴港男造成。男人應該追求增進自己嘅質素,而唔係為咗屌閪不停奶女人鞋底。唔明唔buy?唔緊要咪繼續奶、做兵囉,beta male 係要食人二手閪
我就認為...做人謙卑啲好,我嘅話其實有可以爭取嘅對象都ok,歲數可以斟酌,太細我都未必配合到。樣老唔老態只係...點講,好似係好外在嘅嘢。其實唔少女人30之後都可能會睇通少少...最少我識好幾個係咁。年紀大咗會有唔同嘅社會觀。
我就唔會企喺soapbox講嘢。
輕度可以出返去,9唔撚搭8
你溝到女嘅使鬼嘥時間打咁大長篇嘢上嚟連登?

字裏行間都聞到你嗰種酸葡萄嘅意味

溝到女嗰班洗鬼你教人哋溝咩年紀嘅女?

溝到女嘅自然會溝到自己鍾意嘅女人。

係呀我哋女人係會老架,正如男人都會老架

俾你中佬溝到個後生女,你老得快,條女咪一樣飛咗你去搵個更加後生嘅男人。

男人唔會永遠後生,但永遠有後生靚仔嘅男人
繼續發夢啦
後生女有後生仔可以揀,憑咩要你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞